Schoondochter van Hugh Hefner, Scarlett Byrne, naakt in Playboy

Het zal je niet ontgaan zijn: de Amerikaanse Playboy gaat weer naakt. Ze beginnen direct goed want de schoondochter van ...

Het zal je niet ontgaan zijn: de Amerikaanse Playboy gaat weer naakt. Ze beginnen direct goed want de schoondochter van Hugh Hefner is in de nieuwe editie terug te vinden. Een goed begin is het halve werk. De dame in kwestie is Scarlett Byrne, ze is sinds 2015 verloofd met Cooper Hefner die inmiddels Chief Creative Officer van het merk is. De 26-jarige is onder andere bekend uit de Harry Potter films, waarin ze Pansy Parkinson (Patty Park) speelt.

Lees ook: Kate Upton siert zonder swimsuit de swimsuit editie van Sports Illustrated 

Bryne staat in de maart/april editie van de Amerikaanse Playboy. Niet alleen met een prachtige fotoserie, ook heeft ze een essay geschreven over feminisme waarin ze het onder andere over de Free the Nipple beweging heeft, een prima gekozen onderwerp aangezien die tepels weer terugkomen. Hiermee is de toon goed gezet voor een vernieuwde Playboy van onze Amerikaanse collega's, met Cooper Hefner aan het roer. De onderstaande foto's vinden wij in ieder geval erg goed gelukt.

Happy Thanksgiving ? Een bericht gedeeld door scarlett (@scarleybyrne) op

??? Een bericht gedeeld door scarlett (@scarleybyrne) op

  ??   Een bericht gedeeld door scarlett (@scarleybyrne) op

HP #throwbackthursday ???? Een bericht gedeeld door scarlett (@scarleybyrne) op