Katja Schuurman en sex gaan heel goed samen, dat zegt ze zelf ook

Katja Schuurman is het levende bewijs dat soapseries toch zo slecht nog niet zijn. We hebben het toch maar aan Goede Tij...

Katja Schuurman is het levende bewijs dat soapseries toch zo slecht nog niet zijn. We hebben het toch maar aan Goede Tijden, Slechte Tijden te danken dat we ondertussen al ruim 22 jaar van deze prachtige dame mogen genieten. Sterker nog, wat ons betreft is mevrouw Schuurman er alleen maar op vooruit gegaan.

Lees ook: Marieke Elsinga, de First Lady van Nederland

Twee weken geleden zei ze nog dat wij Nederlanders maar preutse mensen zijn en dat er best meer over sex gepraat mag worden. Volgens Katja is sexualiteit iets belangrijks en moois en mogen we daar best meer van genieten. Dat zijn we roerend met de dame eens.

Pasgeleden kwam Verboden vruchten uit, een bundel met erotische verhalen waar de het voorwoord voor schreef. Daarin zegt ze dat ze zichzelf voor het eerst heeft gevingerd bij een passage uit de roman Zout op mijn huid van Benoîte Groult. In een interview met de Volkskrant van vandaag vertelt ze dat ze geen seconde heeft getwijfeld om dat op te schrijven. Daarnaast zegt ze dat ze nu meer plezier beleeft aan sex dan vroeger en vindt ze het geen probleem dat 'Katja' en 'sex' in één adem genoemd worden. 'Laat het beeld dat er van me bestaat er maar zijn,' zegt ze. Katja Schuurman for president, vinden wij.