Sex, drugs en geweld: zie hoe George Lazenby 007 werd in Becoming Bond

Hij was in slechts één film als Bond te zien en volgens velen is hij ook nog eens één van de slechtste Bonds ooit, 'Het...

Hij was in slechts één film als Bond te zien en volgens velen is hij ook nog eens één van de slechtste Bonds ooit, 'Het was een fout om Lazenby te casten als 007' aldus de schrijvers. Volgens anderen was hij juist een waardige opvolger van Sean Connery.  Al met al kapte hij er direct mee maar liet hij een aardige indruk achter, de film On her Majesty's Secret Service waar Lazenby Bond in vertolkte is echter niet memorabel, veel spannender was zijn leven buiten de camera's om.

Lees ook: Charlize Theron is het vrouwelijk antwoord op James Bond

Lazenby is geboren in Australië en was dus geen Britse Bond, op zijn 18e  ging hij het leger in waar hij lid werd van de Special Forces. Na zijn dienstplicht werd Lazenby autoverkoper. Sporadisch deed de Australiërs modellenwerk wat al snel uitgroeide tot een aardige carrière. Met flink wat bluffen kreeg hij uiteindelijk een rol in een Bondfilm. Zijn privéleven zou gevuld zijn met sex, drugs, leugens en snelle auto's. Zaken waar wij wel van houden en dat maakt ons benieuwd naar de Hulu-Original Becoming Bond. Vanaf 20 mei is op Hulu de documentaire te zien waarin duidelijk wordt hoe Lazenby eigenlijk Bond geworden is.

https://www.youtube.com/watch?v=rd9wdJIxqlo