Check hier de nieuwe trailer van de film Spider-Man: Homecoming

Fans van films met superhelden zijn de laatste jaren beter aan hun trekken gekomen dan stay at home moeders met drie kot...

Fans van films met superhelden zijn de laatste jaren beter aan hun trekken gekomen dan stay at home moeders met drie koters en een vastgelopen huwelijk die de 50 shades-serie ontdekten. Neem films als Deadpool, The Avengers en alle losse superhelden in hun eigen series, X-Men, Suicide Squad, Batman (al dan niet van Lego), Justice League en nu ook Netflix-shows van Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Een fijne aanvulling daarop is Spider-Man: Homecoming.

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Tomb Raider-film

De jonge Peter Parker probeert, na gebeten te zijn door een radioactieve spin, hard om zijn normale leven als leerplichtige te combineren met z'n roeping als superheld, een ontzettend origineel verhaal zo blijkt. In Captain America: Civil War werd Spider-Man eindelijk een echte Marvelheld. Tony Stark is nu zijn mentor, dus we kunnen scherpe en humoristische gesprekken verwachten. De grote bad guy van het verhaal is Vulture. Het wachten is tot 'ie in de bioscopen komt op 7 juli, maar de tweede trailer is net uit. Bekijk hem hieronder.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=DiTECkLZ8HM[/embed]

Mocht je de eerste trailer gemist hebben:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=oNE0zRNyXuc[/embed]