Zet je tanden in de Land Rovers van deze chef-koks

Niet voor jouw oprit maar voor in de keuken: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en de Belgische Domin...

Niet voor jouw oprit maar voor in de keuken: de Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer en de Belgische Dominique Persoone, David Martin en Gert De Mangeleer maakten ieder hun eigen Land Rover Defender van chocolade.

Lees ook: Van Autobumper tot Art: De vette sculpturen van Joel Morrison

Als iemand bekend is met chocolade dan is het Dominique Persoone wel. De chocolatier en eigenaar van The Chocolate Line is wereldberoemd dankzij zijn creaties. Zo maakte hij chocoladelippenstift, chocoladeverf en een chocoladesnuifmachine voor de Rolling Stones.

Iedere bovenstaande chef werd gevraagd een vulling te maken die hun persoonlijkheid typeert. Zo kwam Sergio Herman (The Jane, Antwerpen) met een vulling van Sakura, karamel en chocolade. De Nederlandse Jonnie Boer (eigenaar van De Librije in Zwolle) voegde gin aan de vulling toe.

Zowel een goede auto als een stuk chocolade kan dienen als afrodisiacum de combinatie lijkt ons dus bij voorbaat geslaagd. Voeg daar gin, hazelnootpraliné, Okinawa-zout, key Lime en groene Matcha thee toe en je hebt een intrigierende combinatie aan traktaties bij elkaar. Wij kunnen niet wachten om onze tanden in een Range Rover te zetten.

De Defenders van chocolade zijn per direct en exclusief te koop in The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen.