Voor 70 miljoen euro heb je dit penthouse met 360 graden uitzicht op Londen

Af is het nog niet maar het Britste bedrijf Almacantar is druk bezig met de bouw van een luxueus appartementencomplex in...

Af is het nog niet maar het Britste bedrijf Almacantar is druk bezig met de bouw van een luxueus appartementencomplex in het hart van Londen. Het 32 verdiepingen tellende Centre Point kantoorgebouw wordt omgebouwd tot de woonvertrekken van een aantal multimiljonairs en ze hebben nog kopers nodig. Naast een prima ligging heb je vanuit jouw penthouse ook nog eens een 360 graden panoramisch uitzicht over de stad en toegang tot een zwembad en sportschool.

Lees ook: Donald Trump  verkoopt zijn huis op Sint Maarten

Aan de ene kant zie je Buckingham Palace, even verderop kijk je neer op de West End en onder het gebouw tref je het metrostation van Tottenham Court Road aan, niet dat je de metro neemt als je dit pand bezit. Je kunt genieten van vijf slaapkamers, zeven badkamers, glazen wanden, een uitgebreide keuken en natuurlijk een groot balkon. Het geheel moet ongeveer zeventig miljoen euro kosten. Dus, wil jij aan alle kanten neerkijken op Londen en heb je nog zeventig miljoen liggen, overweeg dan eens dit pandje als vakantiehuis. Wel even opletten dat je ook de verlichte Center Point-letters voor je uitzicht krijgt. Misschien dat, dit nog een dealbreaker kan zijn.

Het Centre Point-gebouw is één van de eerste wolkenkrabbers van Londen. Almacantar is sinds 2015 druk bezig geweest met de renovatie en levert nu 82 appartementen op. De totale investering bedraagt ongeveer 15 miljard euro. Meer info opvragen kan hier.

[gallery type="square" size="medium" ids="198895,198897,198899,198901,198903,198905"]