Over deze villa kan je gewoon heen wandelen

Altijd al een ommetje over je villa heen willen maken? Het kan als je de trotse eigenaar van de Ypsilon villa bent. Dit...

Altijd al een ommetje over je villa heen willen maken? Het kan als je de trotse eigenaar van de Ypsilon villa bent. Dit architectonisch meesterwerkje gaat op sublieme wijze op in de omliggende natuur. Privacy, design en altijd een aangename temperatuur binnen. Heerlijk.

Lees ook: In Japan rijdt nu deze bizar luxe trein van een Ferrari-designer 

Je treft de Ypsilon Villa aan tussen de olijvenvelden van Peloponnese, Griekenland. Het bouwwerk komt van de tekentafels van architecten Theo Sarantoglou Lalis en Dora Sweijd die beide werkzaam zijn voor LASSA Architects. Het dak heeft de vorm van een Y gekregen, vandaar de naam. Binnen is het huis opgedeeld in grofweg twee hoofdruimtes. In de ene ruimte tref je drie slaapkamers en twee badkamers aan en in de andere hoofdruimte vind je een keuken, woonkamer en toegang tot de tuin. In die tuin ligt bovendien - zoals je op de onderstaande foto's ziet - een alleraardigst vormgegeven zwembad.

Niet alleen het huis zelf is prachtig je hebt aan alle zijden ook een riant uitzicht op de Schiza Bay en op de omliggende bergen. Zie de foto's besluit zelf wat je ervan vindt, wij zouden zo onze koffers pakken om hier een weekendje tot rust te komen.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="200663,200665,200667,200669,200671,200673,200675,200677,200679"]