Boek snel je vakantie om, de meeste nymfomanen vind je in Scandinavië!

We wisten al dat Scandinavische vrouwen sexy zijn, maar ze blijken ook het hoogste libido te hebben. Sterker nog, veel S...

We wisten al dat Scandinavische vrouwen sexy zijn, maar ze blijken ook het hoogste libido te hebben. Sterker nog, veel Scandinavische dames hebben zo'n grote sexdrive dat ze als nymfomanen geclassificeerd kunnen worden.

Vrouwen uit Finland (79%), Zweden (78%), Denemarken en Noorwegen (beiden 76%) hebben toegegeven dat ze van seks houden. In Nederland komt dat percentage uit op 65%, waarmee me onder in de lijst te vinden zijn, blijkt uit onderzoek van vreemdgangerssite VictoriaMilan. Balen voor ons, maar we vinden het wel logisch dat het in het noorden wat hoger ligt, je moet tenslotte iets doen om jezelf warm te houden zo dicht bij de poolcirkel. We stellen wel geregeld onze vraagtekens bij onderzoeken die door datingsites gedaan worden, de ervaring leert dat daar niet de meest doorgewinterde statistici en wetenschappers zitten...

Lees ook: Heren, we zitten midden in het one-night-stand seizoen

Nymfomanen

Zweden en Noorwegen zijn met 39% en 35% ook goed vertegenwoordigd in het lijstje van vrouwen met extreem hoog libido, wat gezien kan worden als nymfomanie. In die lijst staat Nederland (weer) bijna onderaan met 21% van de vrouwen die zichzelf zo zien. Alleen België en Tsjechië doen het nog slechter met 20%. Dat wordt toch maar een vakantie naar Zweden deze zomer.

Tsjechië

Tsjechië kan beter vermeden worden. Niet alleen zijn daar weinig nymfomanen, ook heeft daar slechts 47% van de dames in kwestie toegegeven überhaupt van seks te houden. Dus als je deze zomer op een Tsjechische camping staat, adviseren wij om snel om te boeken.

Oorzaak

Volgens de directeur van het bedrijf dat de opdracht gaf voor het onderzoek, kan er een verband gelegd worden tussen sexdrive en levensomstandigheden, gezondheidszorg, salaris en carrièremogelijkheden. Die zijn in Scandinavië vrij hoog. Als dat geen reden is om het glazen plafond kapot te slaan in Nederland, weten wij het ook niet meer.