Wetenschappelijk bewezen: dit zijn de ideale vrouwenbillen

In het julinummer van het wetenschapsblad Plastic And Reconstructive Surgery wordt een verhouding gepresenteerd waarmee...

In het julinummer van het wetenschapsblad Plastic And Reconstructive Surgery wordt een verhouding gepresenteerd waarmee het ideale achterwerk van de vrouw geduid kan worden. Negenduizend respondenten uit veertig landen gaven bij een reeks foto's aan welke vrouwenbips ze het mooist vonden. Het stimulusmateriaal bestond uit een aantal foto's van de derrière van een 27-jarige vrouw die met de computer op verschillende manieren bewerkt was. Meer dan een derde van de respondenten gaf aan dat een taille-heup verhouding van 0.7 het mooiste oogt. Dit houdt in at de omtrek van de taille 0.7 keer de omtrek van de heupen is. En dat levert een pracht van een kont op.

Lees ook: Deze drie Playmates gingen van de VIP-tafel naar de Mexicaanse gevangenis

De verhouding gaat op voor allerlei achterwerken. Je denkt nu misschien dat ze in Zuid-Amerika van grotere billen houden dan in Scandinavië en dat ze in Azië weer anders naar het achterwerk van de dames aankijken maar dit blijkt niet zo te zijn. Ongeacht van het formaat van de vrouw en diens achterwerk blijft de verhouding praktisch hetzelfde. Eerder werd hetzelfde resultaat aangetoond door een wetenschapper aan de Universiteit van Utah die een vergelijkbaar onderzoek uitvoerde. Ze gebruikte echter veel mooier beeldmateriaal want het stimulusmateriaal bestond uit Playboy-covers. Wij voegen nu eenmaal graag wat toe aan de wetenschap. Nu wil je de betreffende 0.7 ratio in de praktijk zien. Dat kan, de onderstaande dames hebben nu wetenschappelijk bewezen de mooiste achterwerken.

De eerste Playmate ooit had een taille-heup verhouding van 0.7: Marilyn Monroe.

Sophia Loren mag ook niet klagen over haar heup-taille verhouding. Een perfecte 0.7

Elizabeth Taylor had het perfecte achterwerk

Mercury Rising. ????

Een bericht gedeeld door Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor) op

Let's hope for an endless summer. #memorialday

Een bericht gedeeld door Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor) op

Beyonce, hoe kan het ook anders

@weareivypark

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Rosie Huntington-Whiteley is de perfectie nabij

Beach bum

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

#RosieForAutograph French Designed Lace Body now available @marksandspencer

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op