Zomertip: kies het ruime sop met deze jacuzzi-boot

Heb jij altijd al in een jacuzzi willen dobberen terwijl je langs de Côte d'Azur cruised? Dat kan mits je een jacht koop...

Heb jij altijd al in een jacuzzi willen dobberen terwijl je langs de Côte d'Azur cruised? Dat kan mits je een jacht koopt met ruimte voor een bubbelbad en dat loopt al snel in de papieren. Nu kan je echter kiezen voor een ''betaalbaar'' bootje waarin je comfortabel een nat pak kunt halen.

Lees ook: Deze kogelvrije auto is perfect voor iedere dictator 

Even concludeerden we dat dit een grap moest zijn maar het tegendeel blijkt waar, The Hot Tub Boat is een ding. Het elektrische vaartuigje wordt gemaakt in Seattle en is netjes afgewerkt met Afrikaans teakhout.

Achter dit lumineuze idee zitten de gasten van Hammacher Schlemmer die vaker met vreemde voertuigen op de proppen zijn gekomen, zo maakten ze eerder een mini-monstertruck die een schamele 125.000 dollar waard was.

Het betreffende bootje weet zes volwassenen en ongeveer 950 liter water boven water te houden. Met een volle accu kan je tien uur lang dobberen en dankzij de 24-volt motor haal je een snelheid van acht kilometer per uur. Mis je een stuur op de foto's? Dat klopt je stuurt namelijk met een joystick zodat je definitief kunt vergeten wat ook alweer stuurboord is. Natuurlijk moet er muziek aan boord zijn dus zijn er waterdichte speakers in de boot verwerkt.

Hebben? Dat kan voor 42.000 dollar (ongeveer 37.000 euro).

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="203009,203011,203013,203015,203017,203019"]