’Merel komt dicht tegen me aan dansen. Mijn tepels reageren direct op haar’

Seksjournaliste Billy wordt uitgenodigd voor House of Joy, een exclusief feest in hartje Amsterdam op een veelbelovende plek, die pas een dag van tevoren bekend wordt gemaakt.

rouze

Dit is aflevering 4 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Ik stap de taxi in. Mijn trenchcoat zorgt ervoor dat niemand vermoedt naar wat voor feest ik ga. Eronder draag ik namelijk alleen lingerie. Mannen moeten deze avond in pak komen, en vrouwen in lingerie en op hakken. Ik heb een van mijn mooiste setjes uit de kast getrokken: een auberginekleurige body van kant en zijde, die me een megadecolleté bezorgt en mijn billen bijna helemaal ontbloot. Verder draag ik alleen mijn stilettohakken.

De taxi stopt en ik stap uit bij een prachtige locatie. Voor een grachtenpand staat een lange rij. Ik loop erlangs, naar de gastenlijstingang. ‘Hi, ik ben Billy. Ik kom een reportage maken.’

Voor de ingang staat een doorbitch in een doorschijnend visgraatjurkje. Terwijl ze haar ogen over de gastenlijst laat glijden, trek ik mijn trenchcoat uit. Ze kijkt me goedkeurend aan, vouwt een vip-bandje om mijn pols en wijst de kluisjes aan. ‘Veel plezier hè,’ zegt ze, terwijl ze me een stoute knipoog geeft.

Ik loop de muziek tegemoet. Smaakvolle house. Op de dansvloer staan al flink wat dansende mensen. Achter de dj-booth op het podium hangt een enorm scherm waar visuals op worden geprojecteerd. Ik zie een blote vrouw in een paradijselijke omgeving, omringd door vlinders, vogels en tropische planten. Ze proeft van een papaya. Even later verschijnt een knappe man op het scherm die haar langzaam begint te strelen. Het is een opwindend geheel, versterkt door de professionele dansers, die aan weerszijden van de dj in weinig verhullende kleding om elkaar heen dansen.

Zo sexy mogelijk

Ik loop naar de bar. ‘Eén prosecco alsjeblieft,’ zeg ik tegen de sexy cocktailshaker. Als ik de bubbels over mijn tong laat glijden, voel ik een hand op mijn onderarm. Ik kijk opzij en staar in de blauwe ogen van een onbekende man. Zijn blonde haar zit nonchalant, zijn pak als gegoten. Begin veertig, gok ik.

‘Waar zullen we op proosten?’ vraagt hij. Hij kijkt me ondeugend aan, terwijl hij zijn flesje bier naar mijn glas brengt. Ik glimlach. ‘Op vanavond, natuurlijk. Je eerste keer hier?’ Hij schudt zijn hoofd en begint te vertellen over de vorige editie.

Ik voel dat hier een mooi verhaal in zit. ‘Mag ik je een paar vragen stellen?’ vraag ik. ‘Ik ben journaliste en schrijf over seks.’ ‘...en toen gebeurde het dat ik mijn eerste trio ooit beleefde, samen met twee vrouwen. Het was alles wat ik ervan verwacht had – en meer,’ besluit de man zijn herinnering. Als ik zijn verhaal heb opgetekend, bedank ik hem vriendelijk. Als ik hier alleen voor mijn plezier was geweest, had ik graag nog een drankje met hem gedronken, maar er is werk aan de winkel.

Ik draai me om. Dan pakt hij mijn arm vast. ‘Hé. Ik hoop je zo nog te zien. Hoe heet je eigenlijk?’ ‘Billy,’ antwoord ik glimlachend. Dan loop ik weg, langzaam, en zo sexy mogelijk. Een mooi uitzicht op mijn blote billen heeft hij wel verdiend.

Aan weerszijden van de dansvloer zie ik een paar hoekjes, afgeschermd met lange satijnen gordijnen. Ik schuif een gordijn opzij en sta in een kleine ruimte, prachtig aangekleed met veren en verlicht met zacht rood licht.

Op een paarse velours bank zit een vrouw met een hoog opgestoken kapsel. Terwijl een man zijn vingers langzaam in en uit haar kutje laat glijden, is zij de andere jongen die naast haar zit, innig aan het zoenen. Haar beha is uit. Ze heeft grote borsten, met donkere tepels die als harde knopjes recht overeind staan. De man met wie ze tongt, kneedt ze. Mmm, ik heb zin om hier te blijven, maar ik moet echt nog wat meer verhalen optekenen. En dat gaat hier niet gebeuren. Het zou wel heel wreed van me zijn om dit sexy onderonsje te verstoren.

Rilling door mijn lijf

Wat is het toch heerlijk hoe openhartig mensen op dit soort plekken over seks praten. Ik heb genoeg informatie verzameld en nu heb ik zin om te dansen. De muziek is opzwepend. Ik sta zo dicht bij de dj dat ik oogcontact met haar kan maken, zo beleef ik de muziek nog intenser. Dan kijk ik om me heen: overal coole en mooie mensen die met elkaar dansen, flirten, zoenen. Het is één groot voorspel.

Hé, is dat niet die gast van eerder vanavond? Ja, dat is hem. Hij staat dicht tegen een meisje aan, terwijl zijn handen haar taille strelen en hun heupen synchroon meebewegen op de opzwepende beats van de muziek. Zijn ogen zijn samengeknepen, zijn mond staat ietsje open. Hij ziet er sexy uit. Dan vang ik zijn blik.

‘Hé! Billy!’ roept hij. ‘Dit is Merel. En ik heet Milo, by the way.’ Het meisje heeft een korte blonde bob en zwaar opgemaakte ogen. Ze pakt mijn hand vast. ‘Lekker hè, deze avond,’ zegt ze zwoel.

Dan voel ik een hand op mijn heup. Zijn hand. Ik kijk hem aan. Hij mij ook. Mijn hart bonst in mijn keel. Wat is hij fucking sexy. Dan verplaatst hij zijn hand naar mijn billen. ‘Lekker,’ zegt hij langzaam, terwijl zijn blauwe ogen de mijne doorboren.

Merel is ondertussen dicht tegen me aan komen dansen. Haar borsten drukken tegen de mijne. Mijn tepels reageren direct op haar. Ondertussen voel ik hoe Milo’s vingers plagerig tussen mijn billen glijden. Hij voelt aan het ieniemini beetje stof van mijn string. Trekt er dan zachtjes aan. Een rilling trekt door mijn lijf. Dan komt hij achter me staan. Fuck. Zijn pik is keihard.

Als vanzelf bewegen zijn heupen mee met de mijne, zijn stijve geslacht tegen mijn billen aan gedrukt, terwijl Merel soepel in ons ritme meebeweegt. Ik sluit mijn ogen. Voel hoe de opwinding door mijn hele lijf stroomt.

Als ik mijn ogen weer open, begint Merel met haar vingers over de contouren van mijn korset te glijden. Dan schuift Milo vanachter mijn haar over mijn schouder, zodat hij een kus in mijn hals kan drukken. Hij drukt zijn stijve nog steviger tegen mijn billen. Zijn lippen voelen goddelijk op mijn warme huid. Ik gooi mijn nek achterover. Nog een kus. Zijn tong die met mijn oorlel speelt. In één ruk draai ik me om.

Ik wil nog maar één ding: meer van deze sexy man. Terwijl onze tongen met elkaar spelen, voel ik hoe Merel met haar handen mijn billen omsluit, en dan plagerig langzaam de stof van mijn string begint te strelen. Mijn kutje klopt. Ik wil niets liever dan dáár aangeraakt worden. Ik voel me dronken van opwinding, al heb ik nog maar één prosecco op. ‘Ga je mee?’ Milo hijgt in mijn oor. Ja, ik wil mee. Natuurlijk wil ik mee. Dan draai ik me om naar Merel en vraag of ze ook met ons meegaat. ‘Enjoy...’ zegt ze met een stoute glimlach. ‘Volgens mij hebben jullie mij niet nodig.’ Dan verdwijnt ze in de dansende menigte, als een mooie fladderende nachtvlinder.

Lik me

Milo loopt voor me uit en schuift de zware fluwelen gordijnen voor me open. ‘Kom hier,’ fluistert hij schor. Hij trekt me op een fauteuil, groot genoeg voor ons twee. De zachte stof voelt heerlijk tegen mijn blote billen. We zijn hier niet de enigen. Een jonge vrouw berijdt een man op een loungebank. Haar slipje is uit, terwijl hij zijn pak nog aan heeft. Even kijkt zij ons aan, terwijl ze blijft bewegen. Dan richt ze haar aandacht weer op de man onder haar. Ik zie dat hij het nauwelijks meer houdt.

Jezus, wat is dit geil. Dan spreidt Milo mijn benen. Zijn handen op mijn dijbenen. Mmm, op mijn warmste plekje nu. Ongeduldig maakt hij van onder de drukknoopjes van mijn body los. De stof is kletsnat. Fuck... Zijn vingers op mijn clitje. In mijn kutje... Golven genot trekken door mijn hele lijf, terwijl ik zie hoe de vrouw voor ons nu hard wordt geneukt. Ahhh. ‘Lik me,’ hijg ik tegen Milo. Ik ga achterover zitten, spreid mijn benen, zet mijn voeten op de fauteuil neer. Mmm, zijn tong voelt heerlijk. Hij likt me overal, zuigt zachtjes aan mijn clitje. Fuck, dit is... Ik hou dit niet langer uit. ‘Oh, Milo!’ Ik voel dat ik ga komen. Alles spant aan, en dan... kom ik. Intens, lang, overweldigend heerlijk. Wauw. ‘Jezus, dit was fantastisch. Jij was fantastisch. Wil je hier nog even blijven?’ vraag ik nog nahijgend. Ik leg mijn hand op zijn kruis. Voel zijn harde pik door de stof van zijn pantalon heen. ‘Ah, ik voel het al,’ lach ik. ‘Dat was natuurlijk een retorische vraag.

Misschien ook voor jou:
'Mijn pumps worden uitgetrokken. Andere mannenhanden trekken mijn jurkje uit, mijn ondergoed...'
Goodlife
  • Nina Mathijsen