Alles over de orgasmes van Belgische vrouwen

Het Belgische weekblad Flair komt deze week met de resultaten van hun Grote Orgasme Onderzoek. Alles over het klaarkomen...

Het Belgische weekblad Flair komt deze week met de resultaten van hun Grote Orgasme Onderzoek. Alles over het klaarkomen van onze vrouwelijke zuiderburen in één dossier. De uitkomsten van het onderzoek zijn gebaseerd op bijna 3000 door vrouwen ingevulde enquêtes.

Lees ook: Vrouwen hebben vaker orgasmes bij mannen die het waard zijn

Uit het onderzoek blijkt dat 72% van de vrouwen minstens één keer per week klaarkomt. Dat is nog niet zo gek. Een leuk feitje is dat er bij de gemiddelde vrouw zo’n 5 á 15 minuten seksuele handelingen voor nodig zijn om tot een orgasme te komen. Lukt het je niet om je meisje tegen het dak te krijgen? Maak je niet druk, 96% van de vrouwen vindt het niet erg om aan het einde van de seks niet te ejaculeren.

Ook in België zwemmen vreemde vissen in de vijver. Van alle 2984 ondervraagden zegt 5% nog nooit het topje van de berg te hebben bereikt. Hoe kan dat? Volgens het onderzoek zouden de sprinklerinstallatie niet meer werken doordat vrouw en partner zich down voelen. Een paar goede tips en de speelgoedwinkel leegtrekken kan daar dan weer bij helpen.

Dan hebben we ook nog het fabeltje dat vrouwen vaak hun orgasmes zouden faken. Nou, mooi niet. 94% van de ondervraagden heeft het nog nooit gedaan. ‘Eerlijkheid duurt het langst’, zeggen ze bij Flair.