Dit 15-jarige ventje koopt een Ferrari en verpest hem volledig met een Louis Vuitton wrap

Het zal best fijn zijn om een vader te hebben die een stevig aandeel van Dubai bezit en zelfs in de Emiraten tot het bov...

Het zal best fijn zijn om een vader te hebben die een stevig aandeel van Dubai bezit en zelfs in de Emiraten tot het bovensegment miljardairs behoort, maar zelfs met al het geld van de wereld kan je geen smaak kopen. Deze vijftienjarige knul, die zich online Money Kicks noemt, bewijst dit in de onderstaande video. Gelukkig is hij nog jong en tja, rijk of arm, op vijftienjarige leeftijd maken maar weinig mensen goede beslissingen.

Lees ook: Maak kennis met dit 15-jarige ventje die 50 leeuwen en 200.000 paar sneakers bezit

Klein detail, Rashel Belhasa, zoals hij echt heet, heeft logischerwijs nog geen rijbewijs dus hij mag enkel shotgun rijden. Belhasa’s vader, Ahmed Saif Belhasa, is de eigenaar van de Belhasa Group, een van de grootste holdings in de Emiraten. Hij zou een vermogen van 2.1 miljard dollar bezitten. Zoals je aan de wrap wel kunt zien is Belhasa een groot fan van kleding van Supreme en LV, daarnaast bezit hij nog pak 'm beet 200.000 paar sneakers, is hij zelf het gezicht van enkele merken en is hij bezig met het opzetten van een eigen sneakermerk.

https://www.youtube.com/watch?v=4TwTtH4DCCc