Sexspelletjes gaan stevig fout in de nieuwe Stephen King-film: Gerald's Game

Dat sexspelletjes behoorlijk fout kunnen lopen bewijst de film Gerald’s Game. De Spelbreker, zoals het boek heet in het...

Dat sexspelletjes behoorlijk fout kunnen lopen bewijst de film Gerald’s Game. De Spelbreker, zoals het boek heet in het Nederlands, krijgt binnenkort een verfilimg op streamingdienst Netflix. Het is de zoveelste film al van stephen King dit jaar The Dark Tower en It van de welbekende horrorschrijver verschenen eerder deze maand al met een verfilming in de bios.

Lees ook: Matthew McConaughey: 'Ik dacht altijd dat een vagina van oost naar west liep'

Gerald's Game gaat over het koppel Jessie en Gerald, dat hun uitgebluste huwelijk nieuw leven in willen blazen door samen naar een afgelegen huis te gaan. Jessie wordt aan het bed vast gebonden, met als intentie een wilde vrijpartij. Dit gaat echter mis, want Gerald krijgt een hartaanval en valt naast het bed neer. Niemand weet dat ze in het afgelegen huis zijn en haar telefoon ligt nét buiten handbereik. Het lijkt erop dat Jessie, vastgebonden en wel, het vervolgens nogal zwaar gaat krijgen, zowel mentaal als fysiek.

Gelukkig hebben we nog even tijd om bij te komen van It, want Gerald’s Game verschijnt pas op 29 september op Netflix.

https://youtu.be/twbGU2CqqQU