Sexy weervrouw in Venezuela doet haar werk gewoon in bikini

En de wereld geniet daar met volle teugen van. Lusmairyn Figuera zoals de dame heet weet het weerbericht wel erg heet te...

En de wereld geniet daar met volle teugen van. Lusmairyn Figuera zoals de dame heet weet het weerbericht wel erg heet te maken, we weten niet of dat daar standaard bedrijfskleding is of niet maar het maakt ons niets uit. Wat ons ook niets uitmaakt is het feit dat we er helemaal niets van verstaan. Genieten is het wel.

Lees ook: Tatjana Simic speelt in monaco de hele dag met haar borsten

Naast de bikini is ze ook al een keer in een sportoutfit naar haar werk gegaan die maar weinig aan de verbeelding overliet. Yogapants, sportbeha. We verzinnen het ook niet. We vermoeden dat Figuera gewoon heel erg druk is en dat ze in de eerste video snel naar het strand moest, de dag ervoor had ze vast en zeker een sportafspraak en in de video daaronder moest ze nog even snel naar een strandfeestje. We vragen ons af wat de kijkcijfers zijn.

Het regent deze week trouwens iedere dag in Venezuela en het is continu 26 graden. Misschien moet ze het daarom wat spannender maken, iedere avond hetzelfde verhaal op tv is ook niks.

https://www.youtube.com/watch?v=CfvfvXKwOW0

https://www.youtube.com/watch?v=P_kviXXrDT0

https://www.youtube.com/watch?v=2jBDSQOi9fY