Levi’s en Google komen met een jas waarmee je jouw telefoon kunt besturen

Alles gaat smart tegenwoordig, het enige wat al honderden jaren smart is is de smartlap maar we hebben nu ook smartsekss...

Alles gaat smart tegenwoordig, het enige wat al honderden jaren smart is is de smartlap maar we hebben nu ook smartseksspeeltjes, smartwatches, smarthuizen, smartschoenen, smartphones, smartfietsen en nu ook een smartjas. Tezamen noem je dit The Internet of Things en dat klinkt heel tof maar een spijkerjas die je telefoon kan bedienen, kan niet anders dan er lelijk uitzien toch? Wacht nog even met de vooroordelen, want Levi’s komt samen met Google met een modieuze variant.

Lees meer: Lekker makkelijk: Google onthoudt je parkeerplaatsHet ziet eruit als een gewone spijkerjas, maar het verschil met de doorsnee variant is dat er op deze jas een Bluetooth connector zit. Een kleine applicatie aan de mouw, waardoor jij je telefoon niet meer voor elke handeling uit je broekzak hoeft te halen.Een deel van de mouw van het jack is aanrakingsgevoelig. Zo kan je door middel van verschillende patronen, welke je zelf in kunt stellen, je muziek harder en zachter zetten of voor een ander nummer kiezen. Dus door bijvoorbeeld twee keer op je mouw te tikken, switch je van nummer. En de vraag die we onszelf dan ook wel meteen stellen: Kan je zo een jas wel wassen dan? Want, heel leuk zo iets, maar als je het niet kan wassen is het toch een dure grap. Gelukkig hebben Google en Levi’s hierover nagedacht, want de Bluetooth connector is er gewoon vanaf te halen, waardoor het te wassen is. Het jack komt morgen uit, in een select groepje winkels in Amerika. Op 2 oktober is het jack online te bestellen via de officiële Levi’s site. Het zal je zo een 350 dollar kosten, wat neer komt op ongeveer 295 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=G9ADVeNpypk