Geraldine Kemper is weer vrijgezel

Geraldine Kemper (29) is weer vrijgezel. De knappe presentatrice was vijf jaar samen met haar vriend Paul, maar gaat nu dus weer single door het leven.

Geraldine Kemper is weer vrijgezel

Statement

"Helaas hebben wij een punt gezet achter onze relatie", laat Geraldine, die het nieuwe Expeditie Robinson NL vs BE presenteert, weten aan RTL Boulevard. "Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig."

Monogamie

Eerder nog liet Geraldine in het tijdschrift Linda weten dat Paul de eerste was met wie ze een monogame relatie had. "Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervoor vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn."

Single

Dat laatste (met iemand anders zijn) hoeft goedlachse Gerrie zich geen zorgen over te maken. Haar Instagram staat vol met comments van aanbidders, dus aan potentiële nieuwe kandidaten geen gebrek. Al is de kans groot dat ze zich voorlopig op haar nieuwe job bij RTL en het single bestaan stort en helemaal niet op zoek is naar een volgende verkering. Maar hé, a guy can dream right?

Women
  • Panorama
  • Instagram