Wat vinden vrouwen van lichaamsbeharing bij mannen?

Vrouwen en hun meningen; vaak zijn ze niet te doorgronden, terwijl ze soms eensgezind zijn over een onderwerp. Hebben we het bijvoorbeeld over lichaamshaar dan zijn de meeste vrouwen het bij zichzelf erover eens dat ze al het haar buiten hun hoofdhaar het liefst weg willen hebben.

Haar

Maar: hoe zit dat eigenlijk bij mannen? Wat vinden vrouwen van lichaamsbeharing op een mannelijk lichaam? We zouden Playboy niet zijn als we dat niet voor je uit zouden zoeken. In dit artikel lees je er meer over.

Vrouwen vs. hoofdhaar van mannen

Wat betreft hoofdhaar kan het echt alle kanten op. Hoewel veel vrouwen wel houden van een bos krullen bij mannen zijn er ook genoeg vrouwen die het mooi vinden wanneer mannen kaal zijn of gemillimeterd haar hebben. Dat scheelt weer, want je hebt het meestal niet voor het zeggen hoe je haar is en welk model het beste bij je past. De ene man heeft een goede kop met veel haar terwijl de ander het met inhammen of dun haar moet doen. Doe daarom vooral wat goed voor jezelf voelt en wat het beste bij je hoofd past.

Vrouwen vs. baarden en snorren

Over baarden en snorren zijn er al meer wisselende meningen te vinden, maar over het algemeen vinden vrouwen het wel fijn wanneer een man er verzorgd uitziet. Dat kan met en zonder baard; zolang je zo'n baard en/of snor maar goed verzorgt zit je vaak wel goed. De meeste vrouwen houden niet van hele lange baarden, maar van kort getrimde baardjes die er strak uitzien. Met Gillette Fusion scheermesjes fix je zelf een strak model. Online scoor je dit soort mesjes regelmatig met aantrekkelijke kortingen.

Vrouwen vs. okselhaar bij mannen

Ben jij zo'n man die zijn oksels compleet kaal scheert? Dat kan en dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Toch blijkt dat de meeste vrouwen hier niet enorm weg van zijn. Dit ziet er voor veel vrouwen namelijk toch al best vrouwelijk uit. Uiteraard kun je wel hier en daar wat okselhaar trimmen wanneer het echt te gortig wordt of wanneer je merkt dat de zweetgeur daarin blijft hangen, maar helemaal kaal onder je oksels? Als het aan de vrouwen ligt liever niet.

Vrouwen vs. borsthaar bij mannen

Over borsthaar zijn de meningen enorm verdeeld. Waar de ene vrouw het heerlijk vindt om een beetje te kunnen woelen in zacht borsthaar moet de andere vrouw er absoluut niets van weten. Maar: je hebt er geen invloed op of je borsthaar wel of niet groeit. Wanneer je geen borsthaar hebt dan is er niets aan de hand. Beschik je juist over heel veel haar op je borstkas dan is het aan te raden om het geheel netjes te trimmen zodat het er sexy uitziet. Let wel goed op dat je niet een van de 12 meest gemaakte fouten tijdens het scheren maakt, zodat je borst geen schuurpapier wordt.

Vrouwen vs. beenhaar bij mannen

De meeste vrouwen scheren hun beenhaar het hele jaar door; vaak puur omdat ze het niet vrouwelijk vinden om beenhaar te hebben. Voor mannen is dit minder een issue, want dat hoort nou eenmaal bij hun mannelijkheid en guess what: vrouwen vinden dat vaak ook mannelijk en sexy. Het kan natuurlijk zo zijn dat je, bijvoorbeeld om professionele redenen, je beenhaar moet scheren. Als dat niet het geval is dan kun je het lekker laten staan en hoef je dus geen moeite te doen om het eraf te halen.

Vrouwen vs. schaamhaar bij mannen

Over schaamhaar zijn de meningen ook verdeeld, hoewel de meeste vrouwen het vooral prettig vinden dat mannen zichzelf goed verzorgen. Dat betekent ook voor de plekken down under. Je hoeft echt niet je hele zaakje kaal te scheren; dat vinden de meeste vrouwen niet eens heel sexy. Maar: zorg er wel voor dat er niet een soort wildgroei ontstaat. Het beste is dus om het geheel goed bij te houden zodat alles fris en verzorgd is. Dat is fijn voor jezelf én daar worden vrouwen erg blij van.

Vrouwen vs. rughaar bij mannen

Tot slot moeten we het nog even met je hebben over rughaar. Niet iedere man heeft veel zichtbare rugharen. Ben je echter een donker type dan is de kans aanwezig dat je meer rughaar hebt dan de gemiddelde Nederlandse man. Dat is gelukkig niet direct reden tot paniek: een klein beetje haargroei is echt geen no go voor vrouwen. Net als bij je baard en bij schaamhaar geldt bij rughaar hetzelfde principe: verzorg het goed. Vind je dat je te veel rughaar hebt dan kun je het altijd nog laten waxen of uitdunnen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met scheervergelijker.nl

Style
  • Unsplash