Does size matter? Podcast Biologica beantwoordt alle vragen die je altijd al hebt willen stellen

Waarom worden knappe mensen vaak voorgetrokken? Is nepotisme normaal? En natuurlijk: does size matter? De nieuwe podcast Biologica zit vol met interessante weetjes waardoor jij op elke verjaardag indruk maakt met je kennis over partners, piemels en pinguïns.

podcast

Hoe zit het eigenlijk met homoseksualiteit in het dierenrijk? En wat heeft geur te maken met daten? Is de grootte van je penis nu echt zo belangrijk als wordt beweerd of gaat het toch allemaal om omtrek? Of zijn beide flink overrated? De moderne man (dat ben jij) loopt rond met veel belangrijke vragen en geen manier om ze beantwoord te krijgen. Maar daar komt binnenkort verandering in. Op 8 juni start Biologica: een podcast vol smeuïge feitjes waar jij op feestjes compleet de show mee kunt stelen.

Podcast met humor

In de wekelijkse podcast Biologica wordt een antwoord gegeven op alle vragen die je altijd hebt willen stellen. Dingen waarvan je niet eens wist dat je ze wilde weten. Wist je bijvoorbeeld dat je neus een voorspeller kan zijn voor de grootte van je penis? (Kudos voor alle mannen met een flinke gok). Dit zijn het soort vragen waar Roy Veldhuizen (bioloog) en Ginny Ranu (schrijfster en columnist) zich elke week mee bezig houden. Mét de nodige dosis humor natuurlijk. Is het bijvoorbeeld beter om piemel te zeggen of penis? Of is het lekker platte 'lul' dan weer meer toepasselijk? De eerste aflevering van de podcast zal in ieder geval volledig in het teken staan van de grootte van je jongeheer. En geef maar toe: daar wil je dan toch stiekem wel van alles over weten.

Ken ik haar niet ergens van?

Voor alle scherpe lezers die nu misschien denken: Ginny Ranu, die naam komt me bekend voor... Dat klopt. Playboy's eigen columniste Ginny (van onder andere dat spannende stukje over Wasteland en dat artikel over de seksuele revolutie) is een van de breinen achter deze podcast. Haar podcast is al net zo gevat als de columns die ze schrijft. Dus of je nu wilt weten of je penis eigenlijk wel lang genoeg is, waarom die ene knappe collega altijd alles gedaan lijkt te krijgen of alleen maar hoe columniste Ginny's stem nu eigenlijk klinkt; Biologica is de podcast voor jou.

Vanaf 8 juni is Biologica te beluisteren op de bekende podcastplatforms.