[Video] Playmate november Kitrysha: 'Ik ben eigenlijk heel verlegen'

Als Kitrysha op reis gaat, kan ze maanden wegblijven. Deze herfst koos ze voor een villa met zwembad in Portugal. Playboy mocht mee voor een fotoshoot voor onze nieuwste november-editie.

Kitrysha

De nieuwste Playboy ligt alweer een tijdje in de winkels en ook deze is tot de nok toe gevuld met geweldige foto's van geweldige vrouwen. Onze Playmate deze maand? De Italiaanse Kitrysha. Met haar vertrokken we naar een villa in Portugal waar ze álles van zichzelf liet zien. De shoot zelf was volgens het model "een genot": "vooral in het zwembad met die drijvende eend en krokodil, zo leuk en verfrissend! Het is altijd een bijzondere ervaring om met Ana Dias te fotograferen. Ze is erg creatief, georganiseerd en leuk om mee te werken. Ze heeft haar eigen unieke stijl. En het bizarre is dat elke foto die ze maakt prachtig is."

Stewardess naar model

Hoewel ze een natuurtalent lijkt, heeft Kristyna nooit de ambitie gehad om model te worden. Na de middelbare school zag ze een carrière als stewardess wel zitten: "[het] was nooit mijn doel, het gebeurde meer per ongeluk. Ik was op zoek naar een baan toen ik tijdens een wandeling door Milaan door een bureau werd benaderd om model te worden, maar dat bleek oplichterij. Daarvoor had ik nooit aan modellenwerk gedacht, maar door die rare ervaring dacht ik: waarom niet? Niet veel later ontmoette ik een fotograaf die me vertelde over mijn kansen als glamourmodel. Hij liet me ook websites zien waar ik me als model kon presenteren. Daarna ging het razendsnel. Een paar maanden later was ik constant op reis en poseerde ik voor Playboy." De reden waarom Kitrysha eigenlijk nooit model dacht te kunnen worden? "Ik ben eigenlijk heel verlegen en ik dacht dat ik te klein was."

Playboy is spannend

Naakt zijn is voor het model totaal geen biggie: "Het voelt heel natuurlijk om naakt te zijn. Ik denk dat het menselijk lichaam een vorm van kunst is waar je je niet voor hoeft te schamen." En Playboy is natuurlijk hét platform om je kunst met de wereld te delen: "Voor mij is Playboy leuk, spannend, verfrissend... Elke keer als ik het woord Playboy hoor, denk ik aan iets zoets en kruidigs tegelijk."

Meer van Kitrysha zien? Koop dan de nieuwste Playboy. Nu in de winkels verkrijgbaar en online via Tijdschrift.land. Niet alleen vind je hier de mooiste foto's van deze Italiaanse vrouw, ook kun je het debuut van ons 'ik wil in de Playboy'-model Kiki bekijken én het interview met Lilian Marijnissen lezen.

Women
  • Ana Dias