(Wet)suit up!

Naast het risico om als middagmaal te eindigen voor een hongerige haai, heeft surfen nog een groot nadeel. Die verschrik...

Naast het risico om als middagmaal te eindigen voor een hongerige haai, heeft surfen nog een groot nadeel. Die verschrikkelijke wetsuits. Zijn die ondingen bedoeld om niet flatteus te zijn?

Dat dachten ze in Japan ook. Ontwerper Quicksilver had een eurekamoment achter zijn naaimachine (tenminste, zo stellen wij ons dat voor) en ontwierp in samenwerking met reclamebureau TBWA\Hakuhodo de serie True Wetsuits. Een serie stijlvolle surfpakken die niet zouden misstaan in een congreszaal of op een sollicitatie. De wetsuits zijn gemaakt van twee millimeter(!) dikke superstretchy neopreen. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart, navy en in een smokingvariant, compleet met gepunte revers en vlinderdas.

[video_ad]

/ Truly genius

Quicksilver is geen onbekende in de surfwereld, veel toonaangevende surfers pakken een golf in een wetsuit van hun hand. Het overhemd van de True Wetsuit is, naast waterafstotend, ook supersnel drogend, zodat je na je lunch surfpauze, gewoon weer naar het werk kan. Heb je meer tijd nodig? Zodra je de pen in het jasje indrukt, verstuurt-ie automatisch een mailtje naar je werk: 'Sorry jongens, ik ben wat later. Ik sta helemaal vast in het verkeer.' I-de-aal.

Het duurt twee maanden om het pak op maat te maken en op te sturen, dus als je hem nu bestelt, sta je deze zomer nog super stijlvol op je plank. De prijs van een True Wetsuit staat gelijk aan een true suit, je betaalt zo’n €2.250. En ja: die stropdas krijg je er gratis bij.

https://youtu.be/UutiBRDxJ0U