Muro.exe: footwear voor de avant-garde

Is het een sneakermerk of een schoenenmerk? Eigenlijk een beetje van beide – en het komt naar Nederland! Het Spaanse sne...

Is het een sneakermerk of een schoenenmerk? Eigenlijk een beetje van beide – en het komt naar Nederland! Het Spaanse sneakerlabel Muro.exe is twee jaar jong, maar nu al internationaal een groot succes. De dragers hebben the best of both worlds: het comfort en de prestaties van een sneaker met de elegantie van een schoen.

[gallery type="rectangular" ids="137603,137605,137601,137607"]

 

/ Futurisme aan je voeten

Muro.exe combineert modern minimalisme met functionaliteit en met name de creatieve professionals lopen hiermee weg (no pun intended). ‘Muro.exe is niet voor achteloze trendvolgers, maar spreekt vooral een groep jonge mensen aan die hun eigen originele en non-conformistische stijl met sneakers versterken,’ zegt oprichter Esmeralda Martín. Ze heeft een groot team om zich heen verzameld om de schoenen te maken: van industrial designers tot biomechanica-experts. Alles om een ergonomische sneaker te maken die er ook nog eens stylish uitziet. Het productieproces van de minimalistische hybride sneaker vindt volledig binnen Europa plaats.

[video_ad]

/ Nu ook in Nederland

Muro.exe is opgericht in 2013 en alleen al in zijn debuutjaar verkocht het 6.000 paar sneakers. Sinds twee maanden begeeft het label zich ook op de Nederlandse markt en wij laten ons maar wat graag veroveren. De Nederlandse sneakerliefhebber heeft de keuze uit twee collecties: ATOM en de limited edition METAL. Voor een paar van deze blitse schoenen betaal je €99 en je koopt ze via hun site of in geselecteerde winkels. Muro.exe verwelkomt iedereen met maat 36 tot en met 46. Minimalisme aan je voeten, maar maximaal toffe sneakers.

[gallery type="rectangular" ids="137617,137615,137613,137611,137609"]