Nadal tennist met peperduur horloge

Rafael Nadal is de Spaanse gravelkoning en de tennisser heeft in zijn thuisland Spanje niets te klagen als het gaat om p...

Rafael Nadal is de Spaanse gravelkoning en de tennisser heeft in zijn thuisland Spanje niets te klagen als het gaat om populariteit. Dat hij ook graag laat zien wat hij in huis heeft is niet alleen te zien aan zijn tennisspel. Horlogemaker Richard Mille laat Nadal ook nog om een andere reden schitteren op het prestigieuze toernooi Roland Garros. Een horloge van ruim zeven ton siert de pols van de Spaanse topper.

/ RM 27-02

Over smaak valt niet te twisten, maar dat dit horloge er ontzettend gaaf uitziet valt niet te ontkennen. De RM 27-02 zit vol met nieuwe snufjes, om nog maar te zwijgen over het futuristische uiterlijk. Het horloge is gemaakt van TPT Quartz dat gemaakt is van honderden lagen kwarts en carbon waardoor het horloge zo goed als onverwoestbaar is.

/ Slechts een aantal geproduceerd

Richard Mille produceerde maar 50 exemplaren van dit luxueuze meesterwerk. Het mag wel wat kosten, voor 700.000 euro bezit jij één van deze juwelen. Of Rafael Nadal het toernooi nou gaat winnen of niet, het peperdure horloge mag hij sowieso in zijn zak steken. Lucky bastard!