Zeven soorten sex voor deze zomer

Achterin de week krijgen we eindelijk zomers weer en dat is een prachtig excuus voor zomerse sex! Deze zeven soorten mag...

Achterin de week krijgen we eindelijk zomers weer en dat is een prachtig excuus voor zomerse sex! Deze zeven soorten mag deze zomer niet ontbreken in jullie sexleven.

/ In het water

Tijdens het skinnydippen krijgen jullie een natuurlijke adrenalinerush waardoor de sex nog beter wordt. Dus plons samen in die jacuzzi of, als je de kans hebt, neem een duik in zee. Bijkomend voordeel is dat je gelijk een beetje afkoelt na jullie verhitte vrijpartij.

/ Helemaal naakt

In de winter moet je door allerlei lagen kleding werken of blijven er zelfs kledingstukken aan (‘Hallo, zonder sokken is het koud in bed!’). Dit zorgt niet alleen voor lichamelijke barrières, maar kunnen uitgroeien tot emotionele afstand. Dus uit die sokken (en de rest)! Misschien kan ze er zelfs wel een sexy striptease van maken.

/ Buiten de deur

Onder de sterrenhemel in je eigen tuin, een naughty picknick in het bos of in een kajak in het midden van een meertje. Zelfs op je balkon op negen hoog zou het kunnen. Er zit meer risico aan verbonden dan je eigen, veilige bed, maar dat verhoogt de spanning wel aanzienlijk. Kijk wel uit voor brandnetels voor je de kleren van haar lijf scheurt.

[video_ad] Lees verder >>

/ Beestachtige sex

Door het zonlicht en het warme weer (tenminste, dat hopen we) rijst je libido de pan uit. Dit is hét moment om het een keer anders aan te pakken dan die standaard missionarishouding. Doe het een keer doggy style of verdiep je in de BDSM. Wie weet is het wel heel opwindend om haar vastgebonden aan het bed te zien.

/ Veel hete zweterige vluggertjes

Een zwoele zomer zorgt voor veel zwoele momenten. En als het testosteron roept, neem het er dan ook van. Of het nou in bed, op het aanrecht of de wasmachine is. En ja, het is absoluut geoorloofd om weg te sneaken tijdens een buurtbarbecue. Wel met extra stokbrood terugkomen.

/ Tantrische sex

Tussen alle snelle buitenzwembadsex door, is het ook heerlijk om sex te hebben waarbij je geniet van elk moment en elke beweging. Oefen met haar om je orgasme uit te stellen waardoor hij uiteindelijk nog heftiger wordt. De zomer is het ideale seizoen om je normale sexroutine te doorbreken. Stel je open voor elkaar en ontdek helemaal opnieuw.

/ Met speeltjes

Als ze niet op jou kan rekenen, heeft je vriendin dan een Tarzan in haar nachtkastje? Misschien is het een leuk idee om die, of een ander speeltje, erbij te betrekken in bed. Probeer er eens een waarbij jij de controle hebt, bijvoorbeeld via je smartphone of een afstandsbediening. Hebben jullie waterproof speeltjes? Doop ze dan in het water en leg ze even in de vriezer. Beter dan een ijsblokje!