'Sex-speeltje meest achtergelaten voorwerp in hotels'

Dildo's, vibrators, plastic schapen, opblaaspoppen, je kunt het zo gek niet bedenken of mensen laten het slingeren in ho...

Dildo's, vibrators, plastic schapen, opblaaspoppen, je kunt het zo gek niet bedenken of mensen laten het slingeren in hotelkamers. Een ruime 30% van alle voorwerpen die achterblijven in hotels zijn sex-speeltjes. Dit blijkt uit een onderzoek van Laterooms.com. Ben jij ook weleens vergeten je stoute speeltjes mee terug te nemen...?

Ongewone voorwerpen

Wanneer je denkt aan de bizarre sex-speeltjes gaan je haren al overeind staan, maar als je leest wat er allemaal nog meer achtergelaten wordt ben je met stomheid geslagen. Horloges ter waarde van 25.000 euro, 2.000 euro cash, trouwringen, je kunt het zo gek niet verzinnen of mensen laten het slingeren. Sex-speeltjes spannen toch echt de kroon. 'Wij zijn toch elke keer weer verbaasd, en soms ook woest, over wat en hoe mensen hotelkamers achterlaten', aldus een hoteleigenaar.

Ophalen? Geen denken aan

Meestal ga je terug naar je hotel om iets op te halen maar in dit geval is dat toch wat vreemd. Van alle mensen die weleens een sex-speeltje laten liggen, haalt slechts 26% dit weer op. You got to have some balls! En de rest dan? Een klein deel vraagt nog of het hotel het speeltje kan terugsturen met de post en de rest denkt, laat maar lekker zitten. Misschien maar beter ook want als hotelpersoneel een sex-speeltje vastpakken is niet bepaald hygiënisch.

[video_ad]