Mannenmaaltijd: De Pizzadilla van Lauren

Lauren Francesca is een Amerikaanse YouTube ster die ons bij Playboy opgevallen is door haar smakelijke en hilarische vi...

Lauren Francesca is een Amerikaanse YouTube ster die ons bij Playboy opgevallen is door haar smakelijke en hilarische video's. Haar YouTube kanaal iwantmylauren heeft meer dan 200.000 abonnees.

Haar filmpjes zijn zo grappig dat Comedy Central, Microsoft en Lionsgate haar inmiddels ook in het vizier hebben. Neem de parodie op het nummer Telephone van Lady Gaga, deze werd uitgeroepen tot grappigste internet-fenomeen van het jaar 2010.

Lees ook: Het nieuwe relaxen: De Bierspa

Vooral de filmpjes waar ze ons helpt een stevige mannenmaaltijd te bereiden doen het erg goed. Zie hier, onze favoriet: De pizzadilla. Dat zit ergens tussen een pizza en een tortilla. De ingrediënten zijn simpel: Twee tortilla's, salami, kaas en Parmezaanse kaas. Lauren legt ons in minder dan 30 seconden uit hoe je die pizzadilla in elkaar draait.

https://www.youtube.com/watch?v=1i4dLC-eKGs

Ben je benieuwd naar de dame achter dit geweldige recept? Met een paar mooie foto's heb je al snel een indruk van deze 23-jarige opkomende ster. En van haar voorliefde voor verkleedpartijtjes.

That time I worked with #donaldtrump #politics w/ @tonyatamanuik @comedycentral and @brandondermer ??? what are you doing???

Een foto die is geplaatst door Lauren Francesca (@iwantmylauren) op