Met wie duikt Kim Feenstra nu weer het bed in?

Jazeker, meervoud! Kim Feenstra is weer lekker bezig en Instagramt het bewijs! We konden ons geluk niet op toen Linda Ma...

Jazeker, meervoud! Kim Feenstra is weer lekker bezig en Instagramt het bewijs! We konden ons geluk niet op toen Linda Magazine het voor elkaar kreeg om Kim Feenstra en Geraldine Kemper bij elkaar in een bed te leggen en dat ook nog eens vast wist te leggen op de gevoelige plaat. Maar Gerrie is niet de enige. Inmiddels mag Kim ook model Fabienne Hagedorn en Hollands Next Topmodel collega Sylvia Geersen toevoegen aan haar lijstje beroemde bedpartners, als we Instagram mogen geloven.

We begrijpen maar al te goed dat je inmiddels het overzicht een beetje kwijt bent. Playboy zet het graag voor je op een rijtje.

Lees ook: Een diepe buiging voor Kim Feenstra

Kim en Sylvia

Parijs haalde afgelopen weekend het stoutste naar boven in de twee Hollands Next Topmodel Veteranen. Samen verbleven de dames in Hotel Particulier om de hoek bij het Parijse Moulin Rouge. Geïnspireerd geraakt?

She X Her.

Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op

?

Een foto die is geplaatst door Sylvia Geersen? (@sylviageersen) op

Kim en Fabienne

'There is a little fairy in my bed', titelt Kim de foto. Dubbelzinnig? Beslis zelf maar.

G'morning! There is a lil fairy in my bed.... @fabienneh #friendshipismagic I love you. ? Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op

Kim en Geraldine

We begonnen er net al even over, Kim en Geraldine kunnen natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken!