Leef als een playboy in Brazilië; 5 plekken waar Yuri beter naartoe had kunnen gaan

Ben jij deze maand in Rio de Janeiro? Heb je tijdens de spelen niks met hossen op hoempapa in het Holland Heineken House...

Ben jij deze maand in Rio de Janeiro? Heb je tijdens de spelen niks met hossen op hoempapa in het Holland Heineken House? Geef dan je knaken uit op de echt lucratieve plekken van Brazilië.

Brazilië, land met twee gezichten. Land van Carnaval, voetbal en dansende beachbabes in de zon. Met als keerzijde sloppenwijken en arme boefjes die pakken wat ze pakken kunnen tussen het lijm snuiven door. In Rio de Janeiro zal het tijdens de Spelen niet anders zijn, dus hou je hand op je knip en laat voor de zekerheid je klokkie thuis. Wil je toch op stap met blingbling in Brasil, verlaat Rio dan zo snel mogelijk en ga buitenspelen op een van deze plekken die voor het dievengilde simpelweg te moeilijk bereikbaar zijn om je lastig te kunnen vallen.

Lees ook:De mooiste billen van Brazilië: 27 ‘Kim Kardashians’ strijden voor de titel Miss BumBum 2016

1. Armação dos Búzios - Rio de Janeiro

Lekker dicht bij Rio. Slechts een uurtje scheuren met een Ferrari en je arriveert bij Armação dos Búzios. Echt grote jongens komen echter niet met de auto. Die gooien het anker van hun jacht uit voor de Praia Brava en laten zich afzetten bij de Silk Beach Club, waarover meer info hier te vinden is.

2. Fernando de Noronha - Pernambuco

De eilandbewoners weten het zeker: Lex en Max hebben ook vakantie gevierd op Fernando de Noronha, een archipel 500 kilometer van de Braziliaanse kust. Het zou zomaar kunnen, want dit is een koninklijk paradijs met exclusiviteitsgarantie; per dag mogen maximaal 400 mensen het eiland op.

Voor de vlucht vanuit Rio via Recife ben je al snel 2.000 euro kwijt. Maar dan sta je wel in een vloek en een zucht op het oogverblindende strand van Baia dos Porcos waar de octopussen tussen je benen door zwemmen terwijl reuzenschildpadden uit het ei kruipen. Aan het eind van een lange dag plof je neer op een loungebank voor je bungalow van Pousada Maravilha, zie hier hoe fantastisch dat er uitziet.

3. Pantanal - Mato Grosso

Rijk in Brazilië is echt heel rijk, blijkt als je over de Transpantaneira vanuit Cuiabá de moerassen van Pantenal inrijdt. De bemiddelden verblijven hier op landgoederen zo groot als een Nederlandse provincie. Iets gewonere stervelingen boeken hier een ecolodge als Araras.

4. Jericoacoara - Ceará

Moeilijk te vinden en over de weg is er niet te komen: Jericoacoara, spreek uit Djerriegokwara. Locals moeten je er vanuit het dorp Jijoca naartoe loodsen, want zelf verdwaal je gegarandeerd. Pak gewoon de helikopter die je op het strand voor de deur van My Blue Hotel afzet. Kosten voor zo'n vlucht: 5.000 euro. Daar schrikt niemand meer van op. Een hotelkamer boek je hier.

Lees het uitgebreide artikel in de nieuwe Playboy die hier te verkrijgen is.