Horror in de ruimte in de trailer van Alien: Covenant

Ridley Scott komt terug met een nieuwe Alien-film! Alien: Covenant is vanaf mei te zien en richt zich op de crew van een...

Ridley Scott komt terug met een nieuwe Alien-film! Alien: Covenant is vanaf mei te zien en richt zich op de crew van een ruimteschip dat onderweg is naar een paradijselijke nieuwe planeet, tenminste dat denken ze. Zoals het een goede Alien-film betaamt gaat alles vanzelf bloederig fout en komen de Xenomorphs en facehuggers vanzelf weer tevoorschijn.

Lees ook: Bekijk deze trailer en je wil Dunkirk zien!

De oorspronkelijke films met Sigourny Weaver waren briljant en zijn verheven tot klassiekers. De eerste Alien uit 1979 bracht bijna 80 miljoen dollar op. Bij de tweede film werd de regie door James Cameron (Avatar, Titanic, Terminator) verzorgd, deze leverde 85 miljoen op. De derde en vierde films werden weer door anderen geregisseerd maar vielen minder in de smaak. Alien: Covenant is een vervolg op de film Prometheus uit 2012 waarvan de meesten waarschijnlijk niet weten dat het eigenlijk een film in de Alien-serie is. Regisseur Scott zal alles op alles zetten om deze serie nieuw leven in te blazen. Met de cast zit het goed, de hoofdrollen worden onder anderen vertolkt door Micheal Fassbender (hij was ook te zien in Prometheus) en James Franco. Zie de trailer hier:

https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk

Eerder werden al vreemde Tweets gedeeld op het Twitteraccount van Alien: Covenant