Niet alleen rijden maar ook wonen in een Aston Martin

Niet alleen kun je in een dikke Aston Martin rondscheuren, binnenkort kan je er ook in wonen! Aston Martin's eerste stap...

Niet alleen kun je in een dikke Aston Martin rondscheuren, binnenkort kan je er ook in wonen! Aston Martin's eerste stap in de wereld van het onroerend goed komt in de vorm van de Aston Martin Residences een gebouw met 66 verdiepingen in het centrum van Miami. Het gebouw krijgt de vorm van een scheepszeil en bevat in totaal 390 appartementen. Als je hier een appartement bezit kijk je uit op de skyline van Miami en ben je simpelweg een flinke baas. Daar durf je jouw date wel mee naar toe te namen op het einde van de avond.

Lees ook: Voor op de bucketlist! In 2017 openen deze 5 dikke hotels

Naast royaal wonen kun je in het gebouw ook sporten en naar de spa. Er komen twee lobby's waar je een babbeltje kunt maken met de buren. Mocht je echt centen hebben dan neem je geen genoegen met een gewoon appartement maar koop je één van de zeven penthouses die allemaal een zwembad en dakterras hebben. Op de 55e verdieping komt ook nog eens een infinitypool. Infinitypools zijn altijd een goed idee. Zeker als je uitkijkt op Miami en de privé jachthaven naast het gebouw voor jouw bootje. Damn, hier wil je wonen. In 2021 gaat het pand open dus je kunt nog even sparen.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="183101,183103,183105,183107"]