Als voornemen minder alcohol drinken? Drink whiskeythee!

Heb jij je ook voorgenomen in januari minder alcohol te gaan drinken? We snappen dat je jouw uiterste best doet om je aa...

Heb jij je ook voorgenomen in januari minder alcohol te gaan drinken? We snappen dat je jouw uiterste best doet om je aan goede voornemens te houden maar we begrijpen ook dat je toch even wil genieten van een glas whiskey na een lange werkweek. Er is een tussenweg! Speciaal voor jou komt Steven Smith Teamaker met deze whiskey- en een brandythee. De whiskeythee heet No. 628 Wuyi Whiskey en is een zwarte thee die in eikenhouten whiskeyvaten gerijpt is. Niet de  alcohol maar wel de smaak.

Lees ook: Flessen whiskey van Drake vliegen als warme broodjes over de toonbank

De thee is geïnspireerd door de ''legendarische gerookte thee uit de mistige Wuyi bergen in China,'' aldus het bedrijf. In de smaak herken je uiteraard de whiskey maar ook karamel. Deze limited-edition thee ontvang je als losse theebladeren in een exclusief zwart doosje. Kopen kan hier, al is de whiskeythee momenteel uitverkocht. De brandythee is nog beschikbaar. Wil je de whiskey variant hebben dan zul je even moeten wachten. Voor een doosje ben je ongeveer 40 euro kwijt.