Houd jouw whisky ijskoud met deze whiskykogels

Als jij jouw whisky graag koud drinkt dan weet je dat ijs een slechte optie is. De blokjes smelten en voor je het weet z...

Als jij jouw whisky graag koud drinkt dan weet je dat ijs een slechte optie is. De blokjes smelten en voor je het weet zit je verdunde whisky te drinken dat zijn smaak volledig kwijt geraakt is. Zonde, zeker als je een prijzige whisky wilt drinken. De liefhebber drinkt zijn whisky dan ook zonder ijs, zonder water en gewoon op kamertemperatuur of het nou een single malt, single barrel of een blended whisky is. Dan heb je de mensen die de whisky wel koud willen drinken en voor whiskystenen gaan. De stenen koel je en leg je in het glas, zo blijft jouw drankje koud terwijl je de smaak niet op hoeft te offeren.

Lees ook: Deze fles whisky kost je bijna 60.000 euro

Mocht je nu eens wat anders willen dan whiskystenen en met je glas een statement willen maken dan komt BarMe met het perfecte product voor je. Stainless Steel Bullet Shaped Whiskey Stones. Kogels voor in het glas, oftewel de mannelijkste soort whiskystenen. Kopen kan voor de zachte prijs van ongeveer 20 dollar op Amazon.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="185549,185551,185553,185547"]