Kies de Playmate van het Jaar 2016!

De strijd is losgebarsten. Drie Playmates van de lage landen, allemaal zijn ze mooi maar er is er maar één die de titel...

De strijd is losgebarsten. Drie Playmates van de lage landen, allemaal zijn ze mooi maar er is er maar één die de titel Playmate van het Jaar 2016 verdient. Wie dat wordt, bepaal jij! We zijn tot een heerlijke top drie gekomen. Stem zo vaak je wilt dan zorgen wij voor een nieuwe naaktshoot met de door jou gekozen vrouw. Stemmen doe je door de naam Marisa, Sabina of Sephora te SMS'en naar 7575 (NL) of 6674 (BE). De kosten voor het SMS'en bedragen € 1,10 voor bericht vanuit Nederland en € 2,- voor bericht vanuit België. Geheugensteuntje nodig? Bekijk dan nog even snel de foto's en video's hieronder. Wie wil jij in een nieuwe naaktshoot zien?

Marisa (mei)

Marisa Papen (24) uit Antwerpen was al eens te naakt voor Instagram en zag haar account verloren gaan. Gelukkig hebben wij de foto's nog. Marisa deed het zo goed dat ze afgelopen jaar ook in de Amerikaanse en Duitse Playboy terecht kwam.

https://www.youtube.com/watch?v=iRPQSoptELo

Vind jij dat Marisa Playmate van het Jaar 2016 moet worden? SMS dan Marisa naar naar 7575 (NL) of 6674 (BE)!

Sabina (juli)

'Ik ben gewoon heel comfortabel in m’n nakie', lacht Sabina (27) als we vragen wat haar bewoog om voor ons uit de kleren te gaan voor ons zomernummer. Sabina wil het liefst topmodel worden en een paar miljoen op haar rekening hebben staan.

https://www.youtube.com/watch?v=dhYcVQ0fyhk

Vind jij dat Sabina Playmate van het Jaar 2016 moet worden? SMS dan Sabina naar naar 7575 (NL) of 6674 (BE)!

Sephora (december)

Ook wel 'het mooiste meisje van het Leidseplein'. Sephora is 19 jaar, komt uit Amsterdam en droomt van een reis naar Honolulu. 'Ik ben een feestbeest. Je vindt mij minimaal twee á drie keer per week in de stad in de Supperclub, Jimmy Woo en Chicago social Club'. Ze sierde onze cover afgelopen december.

https://www.youtube.com/watch?v=3yd1kCB0f28

Vind jij dat Sephora Playmate van het Jaar 2016 moet worden? SMS dan Sephora naar naar 7575 (NL) of 6674 (BE)!