De mannen in deze landen scheppen het meest op over de grootte van hun jongeheer

Al sinds de man een piemel heeft, is het een onderwerp waar veel aandacht aan wordt besteed. Soms grapt iemand er wel ee...

Al sinds de man een piemel heeft, is het een onderwerp waar veel aandacht aan wordt besteed. Soms grapt iemand er wel eens over en dan wordt er op lollige wijze wel eens het een en ander vergeleken met vrienden, en we willen allemaal graag winnen. Dus laten we eerlijk zijn: af en toe overdrijf je iets en dik je iets aan. In de praktijk kun je het getal dat je na een paar biertjes noemt niet altijd hardmaken. Letterlijk. Ga trouwens nooit de vrouwen proberen te imponeren met de lengte van je lid, dit komt zo goed als altijd kansloos over. Al met al wordt er stevig vaak opgeschept, wat ons betreft siert het de man wanneer hij zich hier lekker niet over uitlaat. Laat jouw daden maar boekdelen spreken en laat je vrienden maar lullen. Afijn, laten we eens kijken in welke landen de heren het meest opscheppen.

Lees ook: Dit is de Viagra 2.0 voor je liefdes- en sexleven 

Als we het kunnen meten, kunnen we het onderzoeken. De website Saucydates vroeg mannen naar de grootte van hun penis, en vergeleek die resultaten met hoe groot vrouwen zeiden dat hun laatste bedpartner was. Natuurlijk zijn er vrouwen die zelfs met een rolmaat nog geen lengte kunnen schatten, maar toch zijn de conclusies wel heel (stereo)typerend.

Australiërs staan er bijvoorbeeld om bekend dat zo ongelofelijk overdrijven (ze hebben sowieso wat rare gewoontes). De mannen zeggen van zichzelf dat hun piemel ruim 18 centimeter lang is, volgens hun vrouwelijke landgenoten mag daar 4 centimeter vanaf. Hiermee zijn Australische mannen wereldwijd de grootste opscheppers. Ze mogen dan wel down under wonen, maar dat wil niet zeggen dat ze down under ook het meeste hebben.

In Amerika is alles bigger and better, maar dat zit vooral in hun hoofd. De vrouwen zeggen dat de man waar ze de laatste keer sex mee had gemiddeld aan kwam zetten met 16,9 centimeter, zelf zeggen de heren dat ze 18,4 cm tellen. Ze lullen er bijna 9% bij.

Van Canadezen wordt gezegd dat ze zo eerlijk zijn. Dat blijkt een heel end te kloppen. Mannen zeggen dat hun piemel ongeveer 17,4 centimeter is, van de vrouwen mag daar iets bij: 17,8 cm.

In Groot Brittannië valt het mee met hoe hard er gelogen wordt. Mannen reporteren 17,5 centimeter, vrouwen 16,9 centimeter. Wel schijnt 1 op de 20 Britse mannen volgens de vrouw zo'n uitschieter te hebben dat hij een langer meetlat nodig heeft.

Conclusie: Globaal gezien snoepen mannen er ongeveer 5,6% bij. Het wereldwijd gemiddelde is volgens de vrouw 16,8 centimeter en volgens de man een centimeter langer.Vooral de Australiër is niet te vertrouwen. Wereldwijd vallen ze onder het gemiddelde, dus misschien noemen ze hun piemel daar allemaal Pinocchio en proberen ze al liegend centimeters te sparen.