Heeft jouw vriendin een op afstand bestuurbare vibrator? Dan weet dit bedrijf hoe ze klaarkomt

Is het niet geweldig? Tegenwoordig kunnen we met technologie zo veel bereiken: je kunt je maten berichtjes sturen om naa...

Is het niet geweldig? Tegenwoordig kunnen we met technologie zo veel bereiken: je kunt je maten berichtjes sturen om naar de kroeg te gaan, online je favoriete game bestellen of zelfs op afstand de vibrator van je vriendin bedienen. Er is maar een probleem bij al die onwijs handige technologische zaken. Mensen die stiekem meekijken en al die informatie verzamelen.

Lees ook: Op deze manier heeft sex een grote invloed op jouw carrière  

Mochten je vriendin en jij gebruik maken van de We-Vibe vibrator (gewoon in Nederland te koop), dan kan het zijn dat het Canadese bedrijf Standard Innovation Corporation precies weet hoe jij haar laat klaarkomen. Dat bedrijf heeft namelijk bijgehouden wanneer de vibo aanstond en op hoe hard hij trilde. Dit is natuurlijk een schending van de privacy, dus het bedrijf werd op het matje geroepen, meldt Law360. De verzamelde data wordt nu vernietigd en de Standard Innovation Corporation moet 3,75 miljoen dollar betalen aan gebruikers van de vibo en de bijbehorende app. Misschien toch maar weer zo'n ding op batterijtjes kopen?