Vakantie op Ibiza? Verblijf in dit designhotel

Op een terrein van tien hectare op Ibiza omringt door citrusbomen tref je La Granja aan. Een members-only design hotel i...

Op een terrein van tien hectare op Ibiza omringt door citrusbomen tref je La Granja aan. Een members-only design hotel in het midden van het Middellandse Zee-gebied. Hier kom je pas echt even tot rust de komende zomer. Ben jij zo iemand die in de jaren 90 regelmatig ging feesten op Ibiza maar ook de rustige, hippie kant van het eiland kon waarderen en nu een hekel aan de drammende, dronken Britten hebt? Dan is dit een plek voor jou. Het voormalige privé-terrein (het was ooit een boerderij) is omgebouwd tot een hotel met negen gastenkamers. Je kunt verblijven in een kleine kamer voor één persoon of in een suite met privé-tuin en terras. Klinkt goed toch?

Lees ook: Dit luxe resort staat op een 186 jaar oude ranch genaamd Bosjesman

Op het terrein licht ook een gastenhuis met twee slaapkamers, twee badkamers, een loungeruimte en nog een tuin. Er zijn meerdere chef-koks aanwezig om je stevig vol te gooien met kwaliteitsgerechten en uiteraard is er een bar met cocktails en organische wijnen. Het hotel is een experiment van Design Hotels en is een samenwerking met Friends of A Farmer, een internationale organisatie die kunst, cultuur en duurzaamheid voorop stelt. Tja, laten we eerlijk zijn Ibiza gaat steeds meer op Benidorm lijken en dat moet je niet willen. Een design-hotel als ode aan het oude relaxte Ibiza is dan ook wel eens fijn om te zien.

Meer info tref je hier aan.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="190973,190975,190977,190979,190981,190983,190985,190987"]