Dit is het feesteiland van Kim Jong-un

Volgens Dennis Rodman (voormalig basketbalspeler voor de Chicaco Bulls) en volgens The Sun zou de Noord-Koreaanse dictat...

Volgens Dennis Rodman (voormalig basketbalspeler voor de Chicaco Bulls) en volgens The Sun zou de Noord-Koreaanse dictator en full-time volwassen peuter Kim Jong-un een privé-eiland hebben dat wel wat weg heeft van Ibiza. Terwijl zijn hele volk het van pak 'm beet drie dollar per dag moet doen geniet hij tijdens zijn vrije dagen op zijn eiland van kreeft, kaviaar, whiskey's, Franse kazen en champagne terwijl hij rondjes om het eiland vaart met zijn eigen jacht.

Lees ook: Dit waren de eerste dagen van Coachella

Omdat niemand in dat land zich verder een bezoekje aan het eiland kan permitteren en meneer Jong-un niet helemaal eenzaam wilt zijn lopen er continu vijftig ambtenaren om hem heen die als decor dienen. De voormalige basketballer Dennis Rodman raakte tijdens een bezoek aan het land bevriend met de dictator en kwam op uitnodiging een kijkje nemen op het eiland. Volgens hem is het een typisch feesteiland wat wel lijkt op Hawaï of Ibiza en drinken de vijftig meelopers daar samen met de dictator het beste van het beste. Verder tref je er een privé-haven aan met jet-ski's, jachten, speedboten, een vloot auto's van Mercedes, sportvelden (die gebruikt hij vast vaak), een vliegveld, en een treinstation. Hoewel hij geen luxe-producten vanuit het Westen mag importeren bezit Kim Jong-un naar verluidt meer luxeproducten dan zijn vader had en heeft hij ook een eigen wintersportcomplex. Afijn, zie de foto's hieronder. Een ontspannen plekje om te kunnen dagdromen over nucleaire oorlogen.