In Japan rijdt nu deze bizar luxe trein van een Ferrari-designer

Soms komen er concepten voorbij waarvan je weet dat die producten nooit het daglicht zullen zien. Ook bij de Shiki-Shima...

Soms komen er concepten voorbij waarvan je weet dat die producten nooit het daglicht zullen zien. Ook bij de Shiki-Shima leek dat het geval te zijn maar de bizar luxe trein rijdt momenteel niet alleen daadwerkelijk rond, hij is ook al een heel jaar volgeboekt.

De luxe trein is niet officieel ontworpen door Ferrari maar door autodesigner Ken Okuyama. Hij was onder andere verantwoordelijk voor  het design van de Ferrari Enzo en de P4/5. Okuyama is geboren in Japan maar woont momenteel in Italië waar hij zich bezig houdt met de mooiere dingen des levens.

Lees ook: Houd vanaf nu de mooiste politieagente van Amsterdam in de gaten

De trein heeft tien wagons, allen even imposant, waarin je kan luisteren naar live muziek,  dineren, slapen en genieten van het uitzicht. Na het boeken stap je aan boord en vertrek je op reis door Japan, aan de voor- en achterzijde van de trein tref je grotendeels glazen wagons aan waardoor je stilletjes kunt genieten van het Japanse landschap. Daarnaast wordt er natuurlijk goed voor je gezorgd en kun je genieten van de beste lokale gerechten en dranken. Dit alles eet je met zilver, designer bestek van Yamazaki Kinzoku Kogyo. Een rit in de beste suite? Kost je 10.000 dollar, meer eerlijk is eerlijk: zelfs de Polar Express was niet zo cool.

https://www.youtube.com/watch?v=trkZ__24QiQ

[gallery type="square" size="medium" ids="198449,198451,198453,198455,198457,198459,198461,198463,198465"]