Op Ebay kan je nu een Lamborghini met bijpassende speedboot kopen

Op Ebay tref je van alles aan, van vintage horloges tot aan geesten in glazen potten (ja serieus, de pot werd verkocht v...

Op Ebay tref je van alles aan, van vintage horloges tot aan geesten in glazen potten (ja serieus, de pot werd verkocht voor 55.000 dollar), de betekenis van het leven (werd uiteindelijk verkocht voor drie dollar), wc papier met het gezicht van Donald Trump en albums van Jody Bernal die gesigneerd zijn door de Oasis-coverband uit het Belgische dorp Reet. Oké dat laatste misschien niet maar we kunnen ons voorstellen dat als het ergens te vinden is we op Ebay moeten zoeken. Vandaag kwamen we echter een advertentie tegen die daadwerkelijk interessant is. Iemand biedt namelijk zijn Lamborghini Aventador aan, mét bijpassende speedboot.

Lees ook: Is dit binnenkort de duurste Porsche ooit? 

De veiling duurt nog maar vijf dagen dus haast is geboden, momenteel staat het hoogste bod op 2,195 miljoen dollar. Wat krijg je dan voor die prijs? Een gifgroene, om precies te zijn de custom-made kleur Verde Singh, Aventador  SV Roadster uit 2016 met 700 mijl ( ongeveer 1100 kilometer) op de teller. Daarnaast krijg je de bijpassende MTI 52' Super Veloce (betekent super snel in het Italiaans) wat één van de snelste boten ter wereld is. Natuurlijk is ook de boot gespoten in de kleur Verde Singh en heeft het daarnaast nog enkele op maat gemaakte aanpassingen om de boot zo veel mogelijk op een Aventador te laten lijken. De kosten van het overspuiten van de boot met dit speciale kleurtje bedragen maar liefst 80.000 dollar. Ten slotte bevat de boot een geluidssysteem met een prijskaartje van 25.000 dollar. Gegarandeerd festa op deze boot dus.

Ohja, zowel de boot als de auto waren te zien in het programma The Secret Lives of the Super Rich. Door onvoorziene omstandigheden binnen de familie is de eigenaar genoodzaakt om zijn speelgoed in de uitverkoop te zetten. Zie de Ebay advertentie HIER. Bieden maar.

https://www.youtube.com/watch?v=tWphY4LgJw8

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="202361,202363,202365,202367"]