Emily Ratajkowski krijgt geen filmrollen door haar te grote borsten

Emily Ratajkowski (26) geeft in een interview aan dat ze dankzij haar te grote borsten moeite heeft met het krijgen van...

Emily Ratajkowski (26) geeft in een interview aan dat ze dankzij haar te grote borsten moeite heeft met het krijgen van werk. Men zou haar té sexy vinden waardoor ze uiteindelijk niet aangenomen wordt voor bijvoorbeeld filmrollen.

'Ik krijg vaak te horen dat mensen zeggen dat ze me té sexy vinden, het is een soort anti-vrouwending, mensen willen niet met me werken omdat mijn borsten te groot zijn. Wat is er mis met borsten? Ze zijn prachtig, vrouwelijk en moeten gevierd worden. Wat maakt het verder uit? Zowel groot als klein zijn ze geweldig waarom zou dat een probleem moeten zijn?' Wij hebben geen idee.

Lees ook: Bella Hadid speelt met de borsten van Emily Ratajkowski

Ratajkowksi is een bekend voorvechter van het feminisme, zo uit ze ook kritiek op mensen die haar veroordelen omdat ze topless foto's op Instagram plaatst. Vrouwen moeten nu eenmaal zelf bepalen hoe ze hun sexualiteit uiten. Ook daar zijn wij het mee eens, we ons echter niet voorstellen dat het gebrek aan werk echt door te grote borsten komt. Aan de andere kant moeten we toegeven dat haar filmografie verre van opmerkelijk is dus misschien heeft ze er nog echt moeite mee om filmrollen te krijgen ook.

Made it to Paris ?

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Day ? Night Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Ciao

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Met prep @livincool

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op