Playmate Marisa Papen in de Egyptische gevangenis omdat ze naakt in een tempel liep

Ze sierde bij ons de cover in mei 2016 en ook onze Amerikaanse collega's waren wild van de Vlaamse schone. Iets minder b...

Ze sierde bij ons de cover in mei 2016 en ook onze Amerikaanse collega's waren wild van de Vlaamse schone. Iets minder blij zijn ze in Egypte met Marisa Papen want daar eindigde een naakt avontuur in een tempel in de gevangenis. Niet één maar twee keer werd ze betrapt terwijl ze met haar vriend (tevens haar fotograaf) tijdens een naaktshoot, die ook eerlijk gezegd niet helemaal legaal was, door een tempel flaneerde. Spannend was het waarschijnlijk wel, tot ze een cel met twintig anderen moest delen.

Lees ook: Monica Geuze en Anna Nooshin snijden al zoenend een belangrijk onderwerp aan

Marisa Papen werd al meerdere malen van Instagram geknikkerd omdat ze te naakt zou zijn geweest al werd ze daarvoor wel verkozen tot meest sexy model van Instagram (welverdiend). Ook in het echte leven is Papen graag kledingloos. Op haar website staat dan ook duidelijk dat ze naakt en vrij geboren is en dat graag zo houdt. Naakt en trots, wij waren er in mei 2016, en nog steeds, ontzettend blij mee. Jammer dan ook dat de dame in kwestie in Egypte opgepakt wordt, al is het ook wel wat onverstandig om naakt, na sluitingstijd een tempel in te glippen. Na hun avontuur in Caïro (waar ze naakt bij een Piramide gesnapt werden) probeerden ze zich namelijk te verstoppen in tempelcomplex Karnak zodat ze na sluitingstijd vrij door het gebouw konden wandelen. Dat liep niet helemaal goed, gelukkig zijn ze er met een waarschuwing vanaf gekomen al moest hier wel een advocaat, een rechter en een Egyptische cel aan te pas komen.

Marisa kan ook aardig schrijven trouwens, lees het door haar geschreven verhaal (en hele fijne naaktfoto's) over haar avontuur in Egypte HIER.