De zeven manieren om een ​​vrouw te laten glimlachen, volgens Dr. Ivan Rusilko

Onderzoek naar de vergroting van het vrouwelijke orgasme met Dr. Ivan Rusilko van Lifestyle Medicine. 

orgasme

Het vrouwelijk orgasme is voor sommigen net zo mythologisch als Bigfoot, het monster van Lochness of de klantenlijst van Epstein. De meeste mannen geloven dat vrouwen een orgasme krijgen zoals zij dat doen: richten, schieten, slapen en dan herhalen. Een eitje. Helaas is dat niet het geval. Het vermogen van een vrouw om een ​​orgasme te krijgen gaat veel verder dan dat van een man en kan in talloze smaken voorkomen, zeven om precies te zijn.

Een onvoldoende

Volgens het National Institute of Health (NIH) kan slechts 51-60% van de vrouwen in het hele land een orgasme krijgen met hun partner via verschillende vormen van coïtus. Dat is letterlijk een onvoldoende voor de Amerikaanse seksuele gezondheid van vrouwen, wat op geen enkele manier acceptabel is. Met de release van Fifty Shades of Grey in 2014 zijn er veel stappen gezet in de vooruitgang van de seksuele gezondheidszorgindustrie, specifiek op het gebied van vrouwen. Talrijke certificeringsinstanties bieden artsen en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg nu aanvullende training aan in het verbeteren van de seksuele gezondheid van patiënten, met sub certificeringen die zich nu richten op het vrouwelijke aspect. Helaas blijft het landelijk een taboeonderwerp voor artsen om ernaar te informeren, laat staan ​​om het te proberen te behandelen.

Symfonie van variabelen

Dr. Ivan Rusilko van South Beach’s Lifestyle Medicine heeft carrière gemaakt door het omarmen en promoten van het belang van seksuele gezondheid in het grote geheel van wat een mens tot mens maakt. Hij was een van de eerste mannelijke artsen die in 2012 werd gecertificeerd door de American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M), waar hij de verschillende medische componenten bestudeerde die de seksuele gezondheid van vrouwen omvatten. Dingen die seksuele disfunctie, anatomie, stimulatie van de erogene zone, voeding, hormoonoptimalisatie en medische verbeteringen omvatten. “Het enige dat ik uit mijn training heb meegenomen, naast de persoonlijke kosten, is dat het vrouwelijk orgasme een symfonie van variabelen is die in perfecte harmonie moet zijn om een ​​meesterwerk te kunnen opleveren. Hormonen en voeding moeten in balans zijn, de hydratatie en het stressniveau moeten optimaal zijn, en de partner met wie ze slapen moet iemand zijn naar wie ze echt verlangen.” Dr. Rusilko gaat voort op zijn opvattingen en gelooft dat het emotionele aspect van wat een orgasme kan zijn in de eerste plaats afhankelijk is van emotionaliteit en in de tweede plaats van lichamelijkheid/mentaliteit.

Geen magische kogel

“Comfortabiliteit en verlangen zijn de hoekstenen van het vrouwelijk orgasme. Nu krijg ik de parodie waarin ik over hen praat alsof ik het uit de eerste hand weet, maar deze gevolgtrekking is gebaseerd op twaalf jaar onderzoek in een van de meest seksueel gedreven steden ter wereld, Ground Zero. Ik heb tijdens mijn jarenlange praktijk talloze vrouwen van alle leeftijden (21-81 jaar) gezien die naar mij toe kwamen voor hormoontherapie of clitorale PRP-injecties in de hoop dat deze behandelingen het gebrek aan libido of, erger nog, het gebrek aan een orgasme volledig zullen oplossen in hun levens. Er is geen magische kogel die welk probleem dan ook in de geneeskunde kan genezen, en die is er hier zeker niet. De oplossing omvat een volledig onderzoek met behulp van diagnostische testpanels die zich richten op alles, van de toxiciteit van zware metalen tot hormonale onevenwichtigheden. Als er sprake is van toxiciteit en onevenwichtigheden in de biologie, dan zal er zeer zeker sprake zijn van een conflict in de emotionaliteit achter het libido, de opwinding en de climax.”

Zeven soorten

  1. “C” Gasme - Clitoris: Manipulatie van de clitoris buiten de vagina resulteert in kortere, intensere orgasmes die bij overstimulatie in pijn kunnen veranderen.
  2. “G”-gasme - G-spot: Sponsachtig weefselgebied dat zich “met twee knokkels naar binnen” bevindt op het voorste deel van de vaginale wand en dat door de vingers wordt gemanipuleerd met een 'kom hier'-achtige beweging.
  3. “D” Gasm - diep: Het gebied boven de baarmoederhals maar vóór de blaas op de voorste vaginawand kan leiden tot een krachtig dieper orgasme dat, als het correct wordt toegepast, meervoudig van aard kan zijn.
  4. “A” Gasme - Anale: Stimulatie van het gebied onder de baarmoederhals is het gemakkelijkst mogelijk via anale seks, waarbij de weeën in het anale kanaal worden gevoeld en niet in de vagina.
  5. “S” Gasm - Spuiten: Als de G-gasme op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan dit resulteren in de uitdrijving van urine en ejaculaat uit de klier, wat met kracht kan worden uitgestoten.
  6. “M” Gasm - gemengd: Resultaten van gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de vagina resulteren in een versterkt, krachtiger orgasme dat door het hele lichaam wordt gevoeld.
  7. “N” Gasm - Nachtelijk: Het zou optreden tijdens de REM-slaap, wanneer het lichaam de hartslag en de genitale bloedstroom verhoogt, wat, als het precies op de juiste tijd wordt getimed, kan resulteren in een nachtelijk orgasme, ook bekend als een natte droom.

Andere mogelijkheden

Er zijn andere, zoals meditatieve achtige orgasmes of stimulatie met alleen tepels, maar de bovengenoemde zeven zijn de meest algemeen aanvaarde en biologisch relevante van de groep. “Voor de meerderheid van de vrouwen is elk orgasme haalbaar. Verschillende typen zullen sommige vrouwen misschien niet aanspreken, terwijl bij anderen hun interesses misschien wel het grootst zijn. Maar ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de algehele gezondheid is voor de seksuele gezondheid. Dingen als een tekort aan hormonen, zware metalen of slechte hydratatie/voeding kunnen de enige boosdoeners zijn die vrouwen beroven van een van de geneugten van het leven. Ze remmen Oxytocine, de neuropeptide dat het gevoel van een orgasme tot leven brengt. Ik kan niet genoeg benadrukken om uw biometrie te laten testen en uw gezondheid te verbeteren, want als uw systeem is geoptimaliseerd, ‘stroomt’ alles veel gemakkelijker.”

Knowhow
  • Refinery89
  • Refinery89