De meest sexy rijke dochters

Krap bij kas op het moment? Alleen nog maar stoffige knoopjes en verkreukelde bonnetjes van vorige maand in je portemonn...

Krap bij kas op het moment? Alleen nog maar stoffige knoopjes en verkreukelde bonnetjes van vorige maand in je portemonnee? Geen nood, er zijn genoeg vrouwen die wél geld hebben. Dan hebben we het vooral over dochters van de allerrijkste pappies ter wereld. Dubbel voordeel: ze zijn bloedmooi én komen om in het geld. Wij presenteren: de meest sexy rijke dochters.

Holly Branson - 2.5 miljard Als dochter van Virgin baas Richard Branson, hoef je in principe niet voor een baas te werken. Na vijf jaar lang medicijnen te hebben gestudeerd had Holly het gehad en eiste haar positie op binnen pappa's bedrijf.

Ariana Rockefeller - 3 miljardAriana's achternaam moet eigenlijk al genoeg zeggen. Haar familie staat synoniem voor heel veel geld en heel veel macht in de Verenigde Staten. Denk alleen al even aan het Rockefeller Center in New York.

Amanda Hearst - 5 miljardEen graag geziene gast in het uitgaansleven en een veelgevraagd model in de bladen. Amanda Hearst komt uit een rijke familie die één van de grootste uitgeverijen in Amerika heeft opgericht. Zelf doet ze de marketing bij het internationale vrouwenblad Marie Claire wat, hoe kan het ook anders, wordt uitgegeven door de Hearst Corperation.