De zonnebrillentrends van 2015

Gerrit Hiemstra heeft ons mooi weer belooft vandaag, dus op naar buiten! Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is het verle...

Gerrit Hiemstra heeft ons mooi weer belooft vandaag, dus op naar buiten! Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is het verlengstuk van jezelf en onmisbaar op elk terras: de zonnebril. Met deze brillen mag je in de zomer van 2015 zeker gezien worden.

Wat meteen opvalt aan de zonnebrillen van dit jaar is – nou ja – dat ze opvallen. Leuke, frisse kleuren, aandachttrekkende glazen en een retro montuur dat is voorzien van een mooie tekening of print. En dan komt de hippe Playboyman uit op de volgende brillen:

 

/ Mirror mirror on my nose…

Spiegelglazen! Naast alle voordelen die deze glazen bieden voor de drager (naar hartenlust gluren en genieten), zijn ze ook nog eens ontzettend stylish. Deze brillen horen niet thuis in de carnavalswinkel, maar op de boulevard en terras!

Lees verder >>

/ Two thousandfifty’n

In 2015 gaan we terug naar de jaren ’50 en wederom terug naar de wayfarer. Hij is opvallender dan ooit, met frisse kleuren of een opvallend patroon. Bonuspunten als-ie van natuurlijke materialen gemaakt is. Hout, bamboe of zelfs van steen? Hè, wat? Jazeker, in het meinummer van Playboy hebben we een interview met de maker van de stenen zonnebril.

[video_ad]

Lees verder >>

/ Niet alleen voor piloten

Is er een zomer geweest waar je je niet met een aviator kon vertonen? De tijdloze zonnebril mag ook dit jaar zeker niet ontbreken op je neus. Ook hier geldt: hoe feller en kleuriger de glazen, hoe beter. Shine!

Lees verder >>

/ Retrorond

Wij Playboymannen wisten het al: 2015 is het jaar van de rondingen. Dit heeft zonnebrilland ook ontdekt, dus wil je het echt goed doen deze zomer, ga dan voor een retro-goes-2015 ronde zonnebril. Hij accentueert de fijne gelaatstrekken en geeft je een artistieke en elegante look. Vorig jaar begon de opkomst, maar deze zomer stomen ze door tot op elk terras. Let op: mannen met een rond gezicht, slaan deze bril beter over.

Lees verder >>

/ It’s a wrap

Less is more? Wat een onzin. De wrap around-zonnebril is helemaal hot en biedt je ogen en je huid daarnaast optimale bescherming tegen de schadelijke zonnestralen. Met een tekening of print op het montuur, maak je ‘m helemaal af.