Is deze boomhut paradijs op aarde?

Midden in een bos in Skamania, Washington, ligt dit paradijsje. Een boomhut gebouwd van afvalhout met een grote skatebaa...

Midden in een bos in Skamania, Washington, ligt dit paradijsje. Een boomhut gebouwd van afvalhout met een grote skatebaan erbij. De man die dit paradijs bezit is Foster Huntingdon. Hij gaf zijn goed betaalde baan op om in te trekken 'in zijn droomwoning'. En geef Huntingdon eens ongelijk, wat een boomhut!

/ Zelf uit de grond gestampt

Huntingdon gaf zijn luxe leventje op om erop uit te gaan en de wereld te ontdekken met een camper. Tijdens zijn trip stuitte de Amerikaan op een mooi stuk land in Skamania. De fanatieke skater besloot dat op deze plek zijn nieuwe stulpje zou vereisen en hij ging meteen aan de slag. Van voornamelijk afvalhout bouwde hij twee kleine boomhutten en een te gek viewpoint.

Watching the clouds roll by

Een foto die is geplaatst door Foster Huntington (@fosterhunting) op

/ Van alle gemakken voorzien

De houten hutten zijn met elkaar verbonden via een supergave houten loopbrug. Foster woont in één van de hutten en de andere hut gebruikt hij als gasthuis. De douche, gemaakt van een paar regenpijpen en een regenton, staat buiten op de rand van het terrein met wederom een prachtig uitzicht.

Foster gaf zijn baan op in 2011 en legt uit wat hem naar deze plek bracht. 'Ik trok al drie jaar rond door Amerika en ik vond het wel weer tijd voor een vaste basis. Ik heb de afgelopen drie jaar in een camper gewoond, heel fijn maar op een gegeven moment verlang je naar meer ruimte.' Wie denkt dat Foster geen luxe heeft, zit goed mis. 'Natuurlijk wil ik wel bereikbaar blijven voor mijn medemens. Ik heb hier gewoon WIFI en 4G-internet. Mensen denken vaak dat luxe alleen in de stad te vinden is maar niets is minder waar. Ik zit hier prima.' En zo is het maar net!

Sup @yoderyoder

Een foto die is geplaatst door Foster Huntington (@fosterhunting) op

Greenroom

Een foto die is geplaatst door Foster Huntington (@fosterhunting) op