Date advies van Playmate Raquel Pomplun

Loop je telkens vast in het gesprek? Durf je die beeldige verschijning alsmaar niet te vragen? Of wil je gewoon de tips...

Loop je telkens vast in het gesprek? Durf je die beeldige verschijning alsmaar niet te vragen? Of wil je gewoon de tips van een Playmate? Playmate of the Year 2013 Raquel Pomplun heeft 6 tips voor je. Voor als jij ook eens met een Playmate aan je arm wil lopen.

/Bzz Bzz

Leg die telefoon neer! Bewaar je status updates voor ná je date. Het klinkt heel simpel, maar genoeg mannen gaan hiermee de fout in. Dus geef je toestel wat rust en je zal nog veel meer hebben om over op te scheppen - namelijk een tweede date.

/Wees origineel

Geen vrouw zal klagen als je haar meeneemt naar een chique restaurant. Maar om een date onvergetelijk te maken, zul je toch wat anders moeten doen. Wees creatief met verschillende activiteiten, zoals een indoor skihal, skydiven, een tripje in een luchtballon of het volgen van een kleine cursus.

/Niet bedankt voor die bloemen

Het was cool om bloemen mee te nemen naar je date. Was. Bespaar je date het om een hele dag met een bos bloemen te moeten sjouwen. Je eigen charme zou genoeg moeten zijn.

/Schoonmaken

Je weet maar nooit waar de avond jullie brengt. Wie weet eindigt 'ie wel in jouw bed... Zorg er dan wel voor dat alles netjes en opgeruimd is. Als ze zich door een hoop kleren moet wurmen zal ze niet snel nog eens willen langskomen.

/Eet bewust

Denk na voor je bestelt en bespaar ongemakkelijke momenten. Neem iets wat makkelijk eet en geen sterke geur achterlaat.

/Goed geurtje

Hoe een man ruikt is belangrijk, maar zorg ervoor dat het niet too much wordt. Wat parfum of aftershave op je polsen en je nek is alles dat je nodig hebt.

Wil je meer zien van Raquel? Bekijk dan zeker al haar foto's!