Vrijmibo in... Den Haag

Nog even bikkelen en dan zit de werkweek er weer op. Tijd om het weekend in te luiden, horen we je denken. Een locatie v...

Nog even bikkelen en dan zit de werkweek er weer op. Tijd om het weekend in te luiden, horen we je denken. Een locatie voor de Vrijmibo vereist vaak enig zoekwerk. Geen zorgen. Playboy zet in onze vaste rubriek Vrijmibo in…. de beste Vrijmibo-locaties op een rijtje. Vorige week bezochten we de hoofdstad, deze week is het tijd voor een vrijdagmiddag in de Hofstad: Den Haag

Millers

Millers is op het eerste gezicht een restaurant met een heerlijke kaart. Maar zodra de zon onder is en de tafels afgeruimd zijn, verandert Millers in een hippe club, compleet met disco-vloer. Dat is nog eens een vrijdag middag borrel die garant staat voor totale escalatie.

De Zwarte Ruiter

Catch by Simonis

Voor een vrijmibo in stijl ga je naar Catch by Simonis. Indruk maken op je zakenpartners, nieuwe vlam of gewoon zin in een oester?  In Scheveningen, met uitzicht op de zee vind je een borrel met stijl. Als je meer te vieren hebt dan het einde van de week of een goede business-deal kun je ook nog een prachtige feestzaal afhuren.

The Fiddler

Als je deze vrijdag middag op zoek bent naar een goed glas bier, is The Fiddler jouw hotspot. Het aantal verschillende bieren dat ze schenken is ontelbaar en alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog een eigen brouwerij. De keuken is de hele dag open, dus honger lijden is ook geen zorg.

Grand-café Haagsche Bluf

Verscholen in het centrum van Den Haag kun jij je vrijdag middag inluiden op een heerlijk dakterras, want zolang het niet regent en de temperatuur niet onder het vriespunt daalt, kunnen we prima onder een terrasverwarmer borrelen. En zeg nou zelf, dit is toch een van de mooiste dakterrassen van Den Haag?

Leopold

Leopold is een café waar je terecht kan voor een scala aan verschillende binnen- en buitenlandse biertjes en een kaart met echte klassiekers waaronder een eigen burger. Wordt het nog beter na een hele week hard werken? Als je niet kunt kiezen tussen al dat lekkers, serveert Leopold ook drie proefglaasjes bier, zo hoef je geen moeilijke beslissingen te nemen op je vrijdag middag.

Barlow

Midden in de buzz van het Plein vind je Barlow, een stoere bar met uitmuntende cocktails. Of gewoon een goed glas bier. Begin hier een heerlijke vrijdagmiddag, die uitmondt in een vrijdagavond en doorgaat tot in de vrijdagnacht. Succes op zaterdagochtend!

Waar vier jij deze week dat het weekend begonnen is? Laat het ons weten via Social Media! Volgende week zien we je voor een nieuwe vrijmibo in een andere stad.