Voor op de bucketlist! In 2017 openen deze 5 dikke hotels

Plan de volgende vakantie maar alvast in. Het komende jaar worden er weer een aantal hele dikke hotels geopend waarvan w...

Plan de volgende vakantie maar alvast in. Het komende jaar worden er weer een aantal hele dikke hotels geopend waarvan wij zeker weten dat ze het bezoeken waard zullen zijn.

Lees ook: Vier eens oud en nieuw in Berlijn. Wij hebben 5 tips voor je!

1. Hotel de Crillon, Parijs

Momenteel wordt het gerenoveerd en is het al een flinke tijd gesloten. Karl Lagerfeld mag twee suites ontwerpen, architect Richard Martinet en Aline d'Amman ontwerpen de rest. Het hotel heeft een geschiedenis die helemaal terug gaat naar 1758. Reserveren schijnt aardig lastig te zijn en het hotel zelf doet haar best om zowel legendarisch als mysterieus te blijven. Je vindt dit hotel nabij de Champs-Élysées. Wij zijn benieuwd naar de heropening.

2. Four Seasons Ten Trinity, Londen

Een architecturaal hoogstandje. Dit 5-sterren hotel krijgt 100 kamers met 11 speciale suites. In het hotel vind je zowel een Franse als een Aziatische keuken. Het hotel wordt 26 januari geopend.

https://www.youtube.com/watch?v=LzQaOKqGqwU

3. 1 Hotel Brooklyn Bridge, Brooklyn

Dit moet het allerdikste hotel worden dat niet in- maar wel in de buurt van Manhattan. Op deze manier kun je vanuit het raam (dat van de grond tot het plafond loopt) genieten van het uitzicht op de Manhattan skyline. Dit hotel opent zijn deuren in februari.

https://www.youtube.com/watch?v=7ssD7_EcMPU

4. Conrad Bora Bora Nui, Bora Bora

Bora Bora staat op de bucketlist van de halve redactie. Hier moet je een keer zijn geweest. Gelukkig opent er in maart een ontzettend mooi hotel in de vorm van 29 strandvilla's en 86 water bungalow's dus dat scheelt alvast. De stap om te gaan wordt steeds kleiner.

https://www.youtube.com/watch?v=-3r1AwLSJeU

5. Six Senses, Buthan

Buthan staat ook wel bekend als de meest gelukkige plaats op Aarde. Je kunt verblijven in één van de 82 suites om erachter te komen of dat waar is. In Augustus 2017 opent dit hotel haar deuren.