'Mijn pumps worden uitgetrokken. Andere mannenhanden trekken mijn jurkje uit, mijn ondergoed...'

'De man met het zweepje loopt langzaam op ons af. Met zijn zweepje tikt hij op mijn borst.'

feest

Dit is aflevering 3 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Vanavond is het just the two of us. Vera en ik. We gaan naar een erotisch dansfeest in een kasteel. Besloten. De inmiddels bekende taxi toetert voor mijn huis. "Hey," zeg ik terwijl ik instap. Ik druk een kus op Vera’s wang. "Wat zie je er mooi uit," zegt ze. "Zou je vaker aan moeten doen, zo’n flapper dress." Het thema van vanavond is The Great Gatsby. Geweldige film vol uitbundigheid, luxe, mooie outfits en de door Leonardo DiCaprio gespeelde rijke zakenman die zijn verloren liefde probeert terug te winnen. Ik heb in een vintage zaak in de Negen Straatjes in Amsterdam zo’n roaring twenties-jurkje kunnen scoren. Vera heeft voor een metallic top gekozen. Eronder draagt ze een kort rokje in dezelfde kleur. Ze ziet er spectaculair uit.

The Great Gatsby

De taxi rijdt de lange oprijlaan op. Door het raampje zie ik het kasteel liggen. Prachtig, wat een parel zo midden in de bossen. We lopen over een rode loper op een brede trap naar boven. Bij de indrukwekkend grote poort staat een man in maatpak. "Abundance," zeg ik tegen hem, het wachtwoord, waarop hij de poort voor ons opent. Onze telefoons leveren we bij hem in. Reglement van vanavond. De lange gang, statig en prachtig aangekleed met gouden details en enorme veren, komt uit op een reusachtige zaal. Er speelt muziek en er zijn al best wat mensen, de één nog mooier gekleed dan de ander. Op een podium bewegen schaars geklede dansers sensueel. Langzaam bewegen we onze lijven op de funky, sexy muziek. Ik maak wat aantekeningen, maar weet dat ik dit notitieboek straks niet meer nodig heb. Ik zal varen op mijn ervaring, mijn eigen zintuiglijke ervaring. We kijken en worden bekeken, terwijl we ons langzaam door de ruimte bewegen. In een kooi dansen een paar dansers. Eén danseres heeft een halsband om en zit aan een ketting. Oké, kinky… Op handen en knieën schudt ze haar billen op het ritme van de muziek, terwijl ze de andere lijven likt. Achter deze ruimte is een enorme eetzaal. Op een wand zijn projecties van erotische schilderijen te zien en stillevens vol eten en wijn. In de hoek staat een oesterbar met twee sexy geklede oestermeisjes. Ze zoenen en zitten aan elkaar. Aan weerszijden van de ruimte staan witgedekte, lange tafels vol eten. Er zijn schalen vol exotisch fruit maar ook perziken en druiven, Franse baguettes, kazen... Oeh, en een chocoladefontein. Ik dip een aardbei in de chocoladesaus en breng hem naar Vera’s lippen. Terwijl ze me aankijkt likt ze heel langzaam de nog vloeibare chocola eraf, voordat ze de sappige aardbei in één keer in haar mond stopt. Ik zoen haar. Zoete, warme aardbeienlippen, mmm... "Hier had ik al de hele week zin in," fluister ik. "Kom," zegt ze dan. "We hebben nog de hele avond. Ik ben zo nieuwsgierig naar alle spannende plekken in dit kasteel."

Seven to heaven

We passeren rijkversierde kamers vol kroonluchters, muurschilderingen en vooral heel veel geile mensen. Ik wil ook… Vera lijkt mijn gedachten te raden. Ik voel hoe haar koele hand onder mijn rokje glijdt, richting mijn warme dijbenen. Ik duw mijn lijf tegen het hare. Ze streelt de dunne stof van mijn string. Ik kreun, terwijl ik zie hoe op de sofa voor me een trio van drie vrouwen ontstaat. "Zullen we met z’n vijven?" vraagt Vera met ondeugende stem. "Mmm, je kunt niet wachten, hè?" zeg ik. "Ik eigenlijk ook niet, maar ik wil graag nog even een rondje doen, dan weet ik zeker dat ik alle ruimtes in mijn artikel kan laten terugkomen." "Hmm, jammer. Maar ik snap het. Doe jij maar je ding, journalistje van me. We zien elkaar straks," zegt ze. Ik loop een trap op naar boven, waar een vrouw in zwart kanten ondergoed voor een enorme deur staat. Ze heeft een tijgermasker op, dat versierd is met prachtige details en dat haar hele gezicht bedekt. "Mag ik naar binnen?" vraag ik. "Code?" vraagt ze me op koele toon. "Eh… je bedoelt Abundance?" zeg ik, weifelend. Ze schudt haar hoofd. Waarom weet ik niets af van een extra code? "Heb je ’m niet gekregen?" Een man in maatpak staart me vanaf een afstandje aan. "Ik denk dat ik je wel kan helpen. Jij bent toch die seksjournaliste?" Ik kijk in zijn ogen. Nu pas zie ik hoe mooi diepbruin die zijn. Wie is deze man? "Jochem… ik heet Jochem. Dat vroeg je je af, toch? En de code is: seven to heaven. Ik hoop dat je wordt uitgekozen." "Ik eh, ik ben hier voor mijn werk," probeer ik nog, maar het komt er weinig geloofwaardig uit. Een cynisch lachje ontsnapt uit zijn mond. Dan maakt hij een ‘my lips are sealed’-gebaar en loopt weg. Uitgekozen? Wat bedoelt hij daarmee? Daar kan ik maar op één manier achter komen. "Seven to heaven," fluister ik tegen de vrouw. Ze opent de deur.

En nu jij

De ruimte is schemerig, het enige licht komt van een paar brandende fakkels. Dan zie ik gemaskerde mannen om een cirkelvormige verhoging staan. Op de maskers na, die hun hele gezicht bedekken, zijn ze naakt. Ik zie een draak, een tijger, een olifant, een hyena… Op de draaiende verhoging ligt een naakte vrouw, wijdbeens. Een van de gemaskerde mannen drukt zijn erectie bij haar naar binnen, terwijl een andere met een zweepje zachtjes op haar borsten slaat. Weer een ander, de tijger, vingert haar wild. Als ze hard kreunt, krijgt ze een klein tikje met de zweep op haar mond. Deze vrouw is volledig aan de gemaskerde mannen onderworpen. Het zijn er… zeven. Seven to heaven. Vanaf een afstandje kijkt een selecte groep mannen en vrouwen toe. Ik ga erbij staan. Hoe kunnen ze zo rustig blijven staan? Onbewogen, haast. Of… is dat juist de bedoeling? Onderdeel van het spel? Dan wordt de vrouw omgedraaid. Ze zit nu op handen en knieën. De schijf wordt weer rondgedraaid. Het is een soort roulette. De mond van de vrouw komt ter hoogte van de erectie van een van de mannen uit. Hij vult haar mond met zijn pik, laat haar dan alleen zijn eikel likken. Ondertussen maakt een ander zich klaar om bij haar naar binnen te dringen. Hij begint haar te neuken, langzaam, maar niet voor lang: er wordt weer gedraaid. De vrouw geniet zichtbaar en hoorbaar van deze volledige onderwerping. En anders ik wel. Ze kreunt, zachtjes, anders krijgt ze een klapje van de zweep. Maar die regel gaat ze nu overschrijden: ik zie hoe haar hele lijf trilt, hoor hoe ze naar een hoogtepunt wordt geneukt. Diepe, geile kreunen komen uit haar mond. En nu? "En nu jij…" fluistert een mannenstem in mijn oor. "Je wilt, hè? Hij daar bepaalt wie de volgende is." De man met het zweepje loopt langzaam op ons af. Hij keurt de paar vrouwen die hier zijn en blijft net wat langer voor mij staan. Met zijn zweepje tikt hij op mijn borst. Ik neem plaats op de verhoging. Mijn hart bonkt. De pikken van de mannen zijn hard. Nog steeds.

Happen naar adem

Mijn pumps worden uitgetrokken. Andere mannenhanden trekken mijn jurkje uit, mijn ondergoed... Ik voel me kwetsbaar, gespannen en opgewonden tegelijk. Dit is voor mij een nieuwe sensatie. Ik ga op handen en knieën zitten, staar recht in het kruis van… de hyena. Ik wil zijn glimmende eikel in mijn mond nemen, maar voel dan een tikje van de zweep op mijn billen, die vervolgens langzaam richting mijn kutje beweegt. Het puntje duwt zacht tegen mijn natte lippen. Het koele, zachte leer voelt heerlijk. Dan word ik rondgedraaid. Het duizelt me van opwinding, niet wetende wie er achter die maskers zit... Ik kom uit bij de tijger. Hij pakt mijn gezicht beet, duwt met zijn vingers mijn lippen van elkaar. Dan stopt hij zijn eikel ertussen. Ik lik, terwijl hij zachtjes mijn gezicht streelt. Fuck, dit voelt… Oh wow. Ik kreun, twee vingers glijden bij me naar binnen. Jezus, wat ben ik opgewonden. De vingers in mijn kutje maken plaats voor nog iets beters. Tijd om te kijken wie het is heb ik niet, want hij duwt zijn geslacht bij me naar binnen. Ik hap naar adem. Dan gaat hij uit me. Ik voel een vinger, plagerig rondom mijn kontje, terwijl hij met het topje van zijn pik in mijn kutje glijdt. Ik wil meer, maar hier blijft het bij, bij dit kleine stukje. Ik duw mijn billen naar achteren, ik wil hem diep in me, maar dan klapt het zweepje op mijn huid. Het maakt me gek… Ik voel hoe mijn ogen draaien, ik kan me niet inhouden, ik wil me niet inhouden, ik voel hoe al mijn spieren aanspannen. Als dit zo doorgaat, dan kom ik... In golven overvalt het me.

Ik word overeind geholpen. Mijn kleren worden aangereikt. Terwijl ik langzaam op adem kom, trek ik mijn jurkje over mijn hoofd. Mijn lingerie stop ik in mijn tasje, bij het notitieblok. Ik lach. Dit feest is één grote stoute droom. Een droom die nog lang niet voorbij is.

Goodlife
  • Rouze
  • Adobe Stock