The Get Down Part 2 is onderweg!

Baz Luhrmann wist ons in augustus aangenaam te verassen met de Netflix-original The Get Down. Een dikke serie over de op...

Baz Luhrmann wist ons in augustus aangenaam te verassen met de Netflix-original The Get Down. Een dikke serie over de opkomst van hiphop, het leven in de Bronx van de jaren 70 en hoe onder anderen Grandmaster Flash het dj'en echt op de kaart wist te zetten. De serie kostte 120 miljoen euro en dat gaan ze dunnetjes overdoen.

Lees ook: Deze nieuwe beelden van Kong: Skull Island zien er veelbelovend uit!

The Get Down Part 2 verschijnt 7 april op Netflix. De onderstaande video mag dan slechts 15 seconden duren maar het is genoeg om fans van de serie al helemaal warm te maken op het vervolg. In de cast treffen we Jaden Smith, Shameik Moore, Giancarlo Esposito en Jimmy Smits aan. De raps worden geschreven door niemand minder dan Nas. De echte GRandmaster Flash is een associate producer, hoewel de serie grotendeels fictie is kunnen we dus een authentiek verhaal verwachten. Part 2 speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van de eerste afleveringen af.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=JUz23OrMKIU